Bianca Ingrossos gravidbesked – avslöjar sanningen efter upptäckten

Bianca Ingrossos gravidbesked

Bianca Ingrosso har lagt märke till en förändring i sitt beteende den senaste tiden, hon är nämligen konstant sugen på sötsaker.
Är detta ett tecken på att tv-profilen är gravid?
Nu avslöjar hon sanningen!
0:43

Efter reklamen: Bianca Ingrossos okända släkting Ove

(0:43)

De senaste månaderna har varit hektiska för Bianca Ingrossos, 27, del. I höstas hamnade hon i blåsväder när hennes sminkföretag Caia cosmetics släppte sin julkalender. Innehållet i denna resulterade i en rejält kritikstorm, då många kunder upplevde att priset inte var rimligt i förhållande till produkterna man fick.

”Personligen så älskar jag produkter i resestorlek och efter analyserande av andra julkalendrar så verkar folk älska produkter i resestorlek lika mycket som mig. Tilltalar det inte så är det tråkigt att höra, då tycker vi olika där”, skrev Bianca i en kommentar till Aftonbladet i samband med att kritiken började trilla in.

Theoz om att missa skolan under Melodifestivalen

Bianca Ingrosso tar en paus från Youtube efter kritikstormen

Och som om inte detta vore nog. I januari blev Bianca Ingrosso återigen namnet på allas läppar efter att hon lagt ut en bild på sig själv iförd en jacka som är tillverkad i djurpäls.

Kanske är det allt detta som har lett till att Bianca just nu inte känner sig bekväm med att lägga upp videor på sin omåttligt populära Youtube-kanal. Häromveckan valde hon att berätta om sina känslor inför detta på Instagram story.

”Många frågor i dm om jag slutat med Youtube. Hehe älskar er och att ni saknar en video. Tyvärr är jag inte bekväm just nu att prata om någonting, vara framför en kamera eller ens vara mig själv på sociala medier och Youtube”, skrev Bianca då.

Inslaget i Bingolotto får tittarna att se rött: ”Fruktansvärt”

Nya gravidbeskedet – avslöjar sanningen efter upptäckten

Trots att det inte har kommit upp några videor på Youtube-kanalen är Bianca Ingrosso ständigt aktiv på Instagram. Där delar hon dagligen med sig av bilder från sin vardag.

Många av inläggen på Biancas Instagram handlar om mat och det gjorde det även nu i helgen, när hon la upp en bild på en tallrik med bakverk. Tv-profilen har nämligen varit väldigt sötsugen den senaste tiden. I inlägget förtydligar Bianca Ingrosso att det dock inte handlar om att hon är gravid.

”Jag har blivit en person som är så sugen på sötsaker, det är som att jag är gravid. Och nej, jag är inte gravid”, skriver hon på Instagram.

Bianca Ingrossos följare brukar annars vara snabba med att komma med sådana antaganden i kommentarsfälten, så detta är kanske ett försök att ligga steget före alla rykten och spekulationer!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

SENASTE NYTT!