Därför rasar följarna mot Bianca Ingrossos klädval: ”Osmakligt”

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso är en sann stillikon och sätter ofta trender inom mode som efterföljs.
Men efter att ha publicerat en bild på sig själv i pälsjacka är följarna kritiska.
”Osmakligt”, skriver en person i en kommentar.
0:28

Efter reklamen: Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

(0:28)

Tv-profilen och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, har varit på en jobbresa till Kiruna och Jukkasjärvi och bland annat besökt det berömda Ishotellet. I sina sociala kanaler har hon delat med sig av en mängd bilder, alltifrån bilder på Ishotellet och solnedgångar.

Hon har dessutom publicerat två bilder på sig själv i en grön pälsjacka av det unika slaget. Men följarna är nu kritiska till klädvalet.

Tildes sjukdomskamp – bryter tystnaden om försvinnandet

Bianca Ingrosso slutar med Wahlgrens värld för sminkmärket

Som tidigare nämt har Bianca Ingrosso befunnit sig på en jobbresa. Detta med sitt företag Caia Cosmetics som säljer sminkprodukter.

Företaget går som på räls och efter att Bianca sålde sin andel i sminkmärket gjorde hennes bolag Sammy Holding en vinst på 202 miljoner kronor, något Expressen rapporterat om.

Förutom att vara entreprenör så är Bianca en av Sveriges mest uppskattade tv-personligheter. Inte minst i realityserien Wahlgrens värld, tillammans med sin mamma Pernilla Wahlgren.

Men för ett par månader sedan meddelade Bianca Ingrosso att hon kommer sluta med Wahlgrens värld efter 10 säsonger.

”Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på CAIA och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst. Men vem vet vad som händer i framtiden, kanske kommer jag tillbaka…” skrev hon i ett uttalande på Instagram.

Kritiken mot Biancas klädval – bär äkta päls enligt flera följare

Bianca Ingrossos liv går inte att bara följa i tv utan även i sociala medier. På plattformen Instagram har hon över en miljon följare och delar ofta med sig av bilder på sig själv, och så var fallet även denna gång.

Nyligen publicerade hon två bilder på sig själv i dansk design, mer specifikt, iklädd en grön pälsjacka som många nu reagerar över. Flera följare är säkra på att jackan består av 100 procent päls från en räv – enligt hänvisning till hemsidan där jackan kommer från. Dock är det inte 100 procent fastställt att jackan är i äkta päls, då klädmärkets hemsida ligger nere.

Bianca Ingrosso i sin gröna pälsjacka.

Är det äkta päls? Då blir det till att avfölja direkt! Jag tror dock och hoppas att den är falsk då hon följer djurens rätt och verkar ha empati för djur”, skriver en följare i en kommentar.

Osmakligt med äkta päls, man vet bättre 2022”, hälsar en annan.

Det är sorgligt att äkta päls fortfarande används och till och med glorifieras i klädindustrin.”, skriver en trejde person.

”På hemsidan som säljer kappan står det 100 % fox”, hälsar en fjärde person följt av flera andra följare som instämmer.

Bianca Ingrosso har inte svarat på kommentarerna.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Backis mardröm – efter Evelinas flytt: ”Hänt allt möjligt”

LÄS OCKSÅ: Bonde-Peja bryter tystnaden efter Benitas familjelycka – relationen idag

FOTO: Björn Lindahl/TT / SVT

SENASTE NYTT!