Bonde-Peja bryter tystnaden efter Benitas familjelycka – relationen idag

Bonde-Peja i beige skjorta. Benita i mönstrad topp.
Exklusivt

Efter Bonde söker fru-dramatiken och uppbrottet från Betina har Bonde-Peja landat i singellivet.
Nu bryter han tystnaden om exets familjelycka.
– Ibland kan man känna sig lite besviken på att det inte blev något, säger han till Hänt.
1:9

Efter reklamen: Hör Heidis starka ord till ”Peja” innan hon lämnar gården: ”Inte den jag trodde”

(1:9)

Bonde söker fru 2021 bjöd på mycket dramatik, kärlek och stora känslor. Inte minst för bonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, som bär känslorna utanpå.

I slutet av programmet valde han brevskrivaren Benita, 57, och de två åkte på en romantisk weekend tillsammans. Även i sista programmet, när programledaren Linda Lindorff, 49, gjorde återbesök hos bönderna, så kilade paret stadigt.

Men efter den linjära sändningen av det sista programmet bekräftade Bonde-Peja att de inte längre är ett par. Och nu har Benita hittat lyckan på nytt.

Tittarna rasar efter händelsen i Renées brygga: ”Osmakligt”

Bonde söker fru-Benitas familjelycka – efter uppbrottet från Bonde-Peja

Brevskrivaren Benita, som vi fick lära känna under förra årets spännande säsong av kärleksprogrammet Bonde söker fru, har fått uppleva en stor familjelycka på senaste tiden.

I ett samtal med Hänt berättar nämligen Peja att hon har skaffat en hund.

– Hon har ju köpt en hund, som jag har fått bilder på och som är väldigt fin. Det är någon typ liten Collie-historia, säger han.

Vi misstänker, att döma av Pejas beskrivning, att det kanske rör sig om en så kallad Shetland sheepdog. Peja erkänner samtidigt att han inte är så bra på det där med olika hundraser.

– Ja kanske, vi får se, svarar Peja när vi frågar honom om han ska träffa Benita och hunden snart.

Bonde söker fru-Pejas ärliga ord om kärlekslivet och relationen till Benita idag

Och att döma av det svaret låter det ju faktiskt som om de båda kärlekssökarna fortfarande har kontakt med varandra. Peja bekräftar kontakten för oss på Hänt, men understryker att de fortfarande bara är vänner.

– Det blev ju lite rörigare än jag hade tänkt, den här upplevelsen. Jag har ju kontakt med Benita, som vänner. Vi har väl sagt att vi ska försöka ha det på den nivån. Det känns väl ganska bra just nu, säger han och fortsätter.

– Vi pratades vid, vi har sms-kontakt mest, men vi pratades vid i veckan.

Bonde-Peja och brevskrivaren Benita på romantisk weekend efter slutvalet i Bonde söker fru 2021.

Bonde-Peja och brevskrivaren Benita på romantisk weekend efter slutvalet i Bonde söker fru 2021.

FOTO: TV4
Tittarnas starka reaktioner – efter Peter Stormares tårar

Pejas ärliga ord om besvikelsen – efter hans medverkan i Bonde söker fru 2021

Vi är givetvis nyfikna på att höra hur Peja ser på kärlekslivet och Bonde söker fru-upplevelsen nu när han hunnit få lite distans till den. Så vi frågar profilen hur han känner för allt idag.

– Jo, får nog säga att jag mår ganska bra, även om spänningen från allt som hänt sitter i. Ibland kan man känna sig lite besviken på att det inte blev något. Lite skuldkänslor mot deltagarna och att det blev som det blev, svarar han ärligt.

Men trots besvikelsen så känner han ändå att han tog ett beslut som kändes rätt för honom.

– Ja, alltså jag har ju mina känslor utanpå skjortan. Jag tyckte att jag hanterade allt ganska bra, även om det påverkade mig inuti. Det får man lära sig med åren, att man får vara lite försiktig. Man är försiktig att ge sig in i något, för man är rädd att bli sårad, förklarar han.

– Sedan är det väl så att ibland klickar det inte riktigt och då kanske man, med ålderns rätt, är lite försiktig. Sådant har man diskuterat med de andra bönderna. De som är yngre har ju hela livet framför sig och tänker inte att livet har en ände, i 20- och 30-årsåldern. När man är lite äldre är man nog mer försiktig med att göra val, säger han avslutningsvis.

Vi önskar Peja all lycka med sitt framtida dejtande, men hyllar honom för sin modiga medverkan och ett beslut som känns rätt för honom!

LÄS OCKSÅ: Julia Bergmans bakslag med sonen Milan – läkarnas oväntade upptäckt

LÄS OCKSÅ: Bonde-Backis mardröm – efter Evelinas flytt: ”Hänt allt möjligt”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!