Julia Bergmans bakslag med sonen Milan – läkarnas oväntade upptäckt

Julia Bergman med svart bärsele.

Julia Bergman, känd från den populära serien Unga mammor, har nyligen delat med sig av nyheten om hennes andra missfall på kort tid.
Nu är Julia på sjukhus igen, med sonen Milan, bara dagarna efter beskedet.
Fick så ont i hjärtat”, skriver Julia på Instagram om händelsen.
1:41

Efter reklamen: Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis Everberg

(1:41)

Unga mammor-profilen Julia Bergman, 26, blev känd för många under sin medverkan i TV3-programmet som skildrade unga mammors vardag.

Julia är aktiv på plattformen Youtube där hon fortsätter att berätta ärligt och prestigelöst om sin vardag med barnen. Idag har hon tre barn; sonen Milan, 7, som är äldst och döttrarna Zelda och den yngsta snart 1-åriga Ilse.

Men Julia och hennes partner hockeyproffset Dennis Everberg, 30, längtar efter en större familj...

Exklusivt
Bonde-Backis mardröm – efter Evelinas flytt: ”Hänt allt möjligt”

Julia Bergmans stora sorg efter missfallet

I början av 2022 öppnade Julia upp om den stora sorgen efter sitt andra missfall. Hon berättar om den hjärtskärande gravidkampen, som är en verklighet för så många kvinnor i världen, för sina följare på Instagram:

Gravid igen… TRODDE VI…missfall igen och tänk att jag hade det på känn redan innan allt detta började..”, skrev Julia intill inlägget som hon postade den 3 januari.

Och kort efter beskedet var hon tillbaka på sjukhuset igen. Men den här gången inte för sin egen skull, utan för sonen Milans.

Julia Bergman på sjukhus med sonen Milan: ”Ont i hjärtat”

Under gårdagen postade Julia nämligen en bild på sonen Milan och dottern Zelda. Milan ligger på en sjukhussäng och hans syster håller honom i handen som stöd. Men vad har hänt?

Vi spolar tillbaka bandet lite. Sonen Milan opererades nämligen den 5 januari, bara dagar efter missfallet. Operationen syftar till ett ingrepp där kirurgerna förlängt en av Milans vadmuskler, för att ge sonen ökad livskvalitet och rörlighet.

Men operationen har inneburit att Milan ska leva med ett gipsat ben under 6 veckors tid. Och under gårdagen var han på sjukhuset igen, efter att ha klagat på att ha ”lite ont i vänster ben”:

Alltså Milan! Har känt att han inte velat gå riktigt med gipsen sen han gjorde operationen för 12 dagar sen utan han har varit nöjd med att krypa. Han har knappt klagat men ibland sagt att han har lite ont i vänster ben och idag förstår jag varför… ”, skriver Julia intill bilden och fortsätter med att berätta om sonens busiga handling.

109-åriga Dagnys bakslag efter flytten: ”Hon vet att..”

”...han har alltså petat in denna ”byggkloss” i gipset så det skavt ordentligt och lämnat ett sår. Stackarn har gått omkring med detta utan att säga något eller klaga alls. Fick så ont i hjärtat när jag såg det men så skönt att det är borta nu och att han fått nytt gips. Vill även bara tillägga: han skrattade jättemycket när vi upptäckte vad han stoppat i gipset och tyckte det var väldigt roligt.. så han är inte ledsen eller något över detta.

Vi hoppas att busiga lilla Milans nya gips får sitta längre och att han kryar på sig ordentligt!

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik mot Nyhetsmorgon – efter upptäckten

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli skadad – barnens starka reaktion efter händelsen

FOTO: Youtube, Instagram

SENASTE NYTT!