TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Charlotte Perrelli skadad – barnens starka reaktion efter händelsen

19 jan, 2022 
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli har råkat ut för en hemsk olycka i Spanien.
Det var så illa att artisten fick uppsöka läkarvård akut och tvingades sy.
”Herregud vad det blöder , skriver Charlotte Perrelli om händelsen.
Annons
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”Brand logo
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Charlotte Perrelli, 47, befinner sig i Spanien tillsammans med maken Anders Jensen, 45, och familj. Sedan flera år tillbaka har de ett hus i Marbella som de titt som tätt besöker.

Även om livet i Spanien ofta är glatt så har artisten nu råkat ut för en hemsk olycka som gjorde att läkare fick besöka huset.

Charlotte Perrelli i lyxhuset i Marbella med familjen

Charlotte befinner sig just nu i Spanien i sitt hus med familjen. Villan är nästan 800 kvadratmeter stor, har sju badrum och en terrass med svindlande 543 kvadratmeter.

Huset har dessutom en 50 kvadratmeter stor infinity-pool med utsikt över havet, och på Instagram delar artisten ofta med sig av bilder på huset och omgivningen.

Annons

Bild från familjens hus: Det är en vacker fullmåne ikväll…..”, skriver Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrellis blodiga olycka – tvingades sy i tummen

Charlotte, som driver en stor blogg, berättar nu för sina läsare att hon råkat ut för en olycklig händelse i Spanien. Hon hade nämligen införskaffat sig en mandolin för att skära potatis tunt och fint – men istället skadade hon sig rejält då tummen skivades av.

”Jag känner mig så klumpig, så slarvigt gjort. Jag köpte den här för några dagar sedan och tänkte använda den för första gången ikväll. Skivar potatis på ett effektivt sätt. Man ställer in tjockleken på skivorna”, skriver artisten på bloggen.

Hon fortsätter:

”Problemet var bara att jag fick inte till ”säkerhetsmanicken” undertill där man ställer tjockleken utan slet bort den och tänkte att den behövs nog inte. Ajdå. Tre skivor sedan var det min tumme som skivades av!”

Maken Anders Jensen fick då rycka in i ett försök att stoppa blodflödet innan läkarna kunde sy ihop tummen. Charlotte berättar att det var mycket blod och att barnen tvingades gå undan – då de var nära att kräkas av synen.

Annons

”Anders fick trycka tillbaka min slicade tumme innan det var dags för utbildade att sy ihop den. Herregud var det blöder från fingrar. Och det gör larvigt ont. Föder hellre barn varje dag än detta. Och dessutom sprutor rätt in i köttet där det inte finns någon hud. Tur jag hade en hand till så jag kunde bita i den under tiden.”, skriver Charlotte Perrelli och tillägger:

”Jag besparar er närbilder. Barnen fick gå undan då de höll på att kräkas…”

Charlotte Perrelli skar sig i tummen
Charlotte Perrelli skar sig i tummen ordentligt.

FOTO: Stina Stjernkvist/SVT / Instagram

Annons