ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bonde söker fru-Annie Håkanssons ilska mot Bianca Ingrossos julkalender

29 okt, 2021 
Bianca Ingrosso och Annie Håkansson
Bianca Ingrosso möts av enorm kritik efter lanseringen av Caias nya julkalender.
En av de som är missnöjda är Bonde söker fru-profilen Annie Håkansson.
”Hur kan ni lura era trogna kunder så här?”, skriver Annie i en kommentar på Instagram.
Annons
Här blir Bianca påhoppad under inspelningen av Wahlgrens värld: "vad har jag gjort"Brand logo
Här blir Bianca påhoppad under inspelningen av Wahlgrens värld: "vad har jag gjort"

Bianca Ingrosso, 26, har nyligen spelat in Talang inför våren och är samtidigt mitt uppe i Wahlgrens värld säsong tio.

Utöver detta är hon verksam i sminkföretaget Caia Cosmetics som numera är känt världen över. Nyligen släppte de en julkalender som sålde slut direkt. Men Bianca har mötts av stor kritik för innehållet, som följarna menar inte lever upp till priset på 1795 kronor. En av de som riktar kritik mot kalendern är Bonde söker fru-profilen Annie Håkansson som är rasande. Läs vad hon skriver här!

Följarna rasar mot Bianca Ingrossos nya julkalender

Det går minst sagt bra för Bianca Ingrosso i alla hennes jobb. Men det finns en sak som fans och följare nu kritiserar. Det är den nya julkalendern som varit en snackis senaste dagarna. Flera anser nämligen att julkalendern med ett pris på 1795 kronor inte levde upp till innehållet. Fansen är besvikna på vad företaget har valt för produkter i kalendern och har uttryckt de som ”snåla”.

Annons

Nu riktar följare även en mer ironisk kritik mot Bianca och hennes kontor. Flera förstår inte hur hennes nya kontor kan vara så exklusivt och lyxigt medan de får en sådan ”innehållsfattig” kalender.

En skriver under bilden ovan: ”Komiskt att ett företag med så lyxigt kontor har en så fattig kalender. Skönt att jag inte köpte en.”

Bonde söker fru-profilen Annie rasar mot Bianca Ingrosso

En av de som är kritiska mot Bianca Ingrossos julkalender är även Bonde söker fru-profilen Annie Håkansson. Hon sökte till Dennis Andersson år 2017 som dessutom valde henne i slutet, men tyvärr varade inte kärleken.

I en kommentar till Bianca Ingrossos Instagram-bild ovan skriver hon:

”Svara på all kritik angående kalendern! Vi borde få göra gratis retur. Hur kan ni lura era trogna kunder såhär?!?!?!”

När Hänt når Annie förklarar hon i ett meddelande om hur hon känner:

”För 1795kr, som skulle motsvara produkter för 3595kr så trodde jag verkligen att det skulle vara en kalender man bara inte fick missa. CAIA har gjort så mycket reklam om att det skulle finnas helt nya produkter och produkter som är limited edition! Det här var riktigt hypeat! Så här trodde man ju att man skulle göra en riktigt bra deal!”, skriver Annie och fortsätter:

Annons

”Men vad får vi? Några kajalpennor, några pyttesmå samples av produkter man redan har, en sovmask, pads, och en rabattkod. Att de lägger en rabattkod i en utav luckorna känns som ett skämt.”

Annie poängterar även att hon känner sig lurad.

”Det känns som att de försökt lura sina trognaste kunder för att tjäna ännu mer pengar.”

I en kommentar till Aftonbladet har Bianca kommenterat kritiken som strömmat in.

”Personligen så älskar jag produkter i resestorlek och efter analyserande av andra julkalendrar så verkar folk älska produkter i resestorlek lika mycket som mig. Tilltalar det inte så är det tråkigt att höra, då tycker vi olika där.”

FOTO: Kanal 5 / TV4

Annons