BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Flickvännen Alexandra Torgrips första ord efter Einárs bortgång

29 okt, 2021 
Einár och Alexandra
Rapparen Einár gick tragiskt bort under förra veckan.
Nu uttalar sig flickvännen Alexandra Torgrip för första gången.
”Mitt hjärta blöder och att jag inte kan göra nåt för att få dig tillbaka förstör mig”, skriver hon på Instagram.
Annons
Flickvännen Alexandra Torgrips liv med Einár innan hans dödBrand logo
Flickvännen Alexandra Torgrips liv med Einár innan hans död

Nils Kurt Erik Einar Grönberg, mer känd under artistnamnet Einár, var en av Sveriges största rappare. Förra fredagen blev han ihjälskjuten i Hammarby sjöstad i Stockholm. Han dog direkt på plats.

Fans och följare sörjer nu artistens tragiska bortgång. Nyligen såg vi Einárs mamma Lena Nilsson uttala sig om sonens död. Och nu väljer Alexandra Torgrip, som var tillsammans med Einár, att uttala sig för första gången.

Alexandras första ord efter Einárs död: ”Finaste ängel”

Einár och Alexandra Torgrip brukade dela med sig av bilder från sitt liv i sociala medier. Nu väljer hon att uttala sig om Einárs bortgång för första gången i ett berörande Instagram-inlägg.

Hon inleder: ”För en vecka sen fick himlen hämta hem sin finaste ängel. För en vecka sen blev jag bestulen på min bästa vän, mitt livs kärlek och den mest guldhjärtade personen jag känt i hela mitt liv.”

Einár och Alexandra tillsammans.

Hon fortsätter och beskriver sin stora saknad efter pojkvännen och att hon har svårt att acceptera att Einár har gått bort.

Annons

”Alla minnen vi skapat och alla vi hade kvar att uppleva, men inte mer hann. Du höll ditt huvud så högt intill det sista, hanterade alla motgångar med klass och det kan ingen nånsin ta ifrån dig.”

Alexandra Torgrip: ”Mitt hjärta blöder”

Alexandra Torgrip skriver även att Einár har berört hela svenska folket med sin musik. Samtidigt berömmer hon honom för att han alltid var sig själv.

”Du skapade vad som idag är svensk musik. Du öppnade alla dörrar och bröt dig igenom dom som du ej kunde få nyckeln till. Finns inte en enda sekund du var rädd för att vara dig själv och du lärde mig att älska mig själv och ta vara på allt jag har omkring mig.”

Flickvännen förklarar vidare att Einár behandlade henne som en prinsessa, och att hennes hjärta blöder.

”Du behandlade och tog hand om mig som en prinsessa och gav mig mer än vad nån tjej nånsin skulle kunna drömma om. Mitt hjärta blöder och att jag inte kan göra nåt för att få dig tillbaka förstör mig”.

Einár och Alexandra, en av bilderna i hennes bildspel i inlägget.

Einár blev skjuten till döds – dog direkt på plats

Einár blev bara 19 år gammal. Polisen utreder nu mord och flera skott ska ha avlossats vid mordplatsen.

Alexandra avslutar sin text med att hon ska ta hand om allt och att hon kommer se allt Einár ville uppnå.

”Ord kan inte beskriva nånting. Verkligen ingenting alls. Jag saknar dig så mycket och jag älskar dig ännu mer. Spara lite plats åt mig tills min dag är kommen”, skriver Alexandra Torgrip.

Einárs minnesplats.

FOTO: Instagram / TT

Annons