BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Einárs mamma Lena Nilssons första ord om sorgen över sonens död

26 okt, 2021 
LENA NILSSON, EINAR GRÖNBERG
Hela Sverige är i stor chock och sorg efter rapparen Einárs bortgång. Nu har Einárs mamma Lena Nilsson brutit tystnaden om sorgen och nu tackar hon för det stora stödet svenska folket visat familjen.
”Nils vi älskar dig så mycket”, skriver hon.
Annons
Flickvännen Alexandra Torgrips liv med Einár innan hans dödBrand logo
Flickvännen Alexandra Torgrips liv med Einár innan hans död

Det var på torsdagen förra veckan som svenska folket nåddes av beskedet att rapparen Einár skjutits till döds i något som beskrivits som en "ren avrättning". Nu uttalar sig hans mamma Lena Nilsson om den stora sorgen.

Einárs föräldrar var skådespelerskan Lena Nilsson och Erik Grönberg. Lena har haft roller i bland annat PS. Sista sommaren och Rederiet. Innan Lena träffade Erik hade hon ett förhållande med skådespelaren Örjan Ramberg, som hon även fick en son med.

Örjan har tidigare berättat om familjens djupa sorg och även över Einárs storebrors sorg.

– Min son var väldigt fäst vid sin lillebror och också väldigt stolt över plattorna som han gjorde. De var plattor som jag själv knappt hade hört. Jag har förstått att han har haft en väldig framgång, sa han då.

Lena Nilssons ord om tunga sorgen över sonen Einárs död

I ett inlägg på Instagram bryter mamma Lena nu tystnaden över den ofattbara sorgen som familjen just nu går igenom. Så här skriver hon:

Annons

”Vi i Nils stora familj , är tacksamma för alla er som sluter upp bakom oss i kärlek och gemenskap Nils berättelser innehöll många känslor och upplevelser, både egna, men även andras. Nils levde med sin familj och sina vänner i kärlek. Nu består, Tro, Hopp och Kärlek, men störst av allt är kärleken. Nils vi älskar dig så mycket Och som du sa ….. om Gud vill de blir bra nu , de blir bra nu”

Leif GW Perssons teori: ”Några han kände”

När kriminologen och professorn Leif GW Persson gästade Nyhetsmorgon berättade han om sin teori angående mordet på Einár.

– Gärningsmännen är gissningsvis ännu yngre. Skjutningen måste ha föregåtts av planering. I enklaste fall är det ju så att han stämt möte med dem, och att det är några som han känner och för tillfället litar på, konstaterade GW.

GW la också till att han tror att det är ytterst liten chans att folk som sitter på info kommer gå till polisen.

– Ett mycket stort antal personer vet ju i detalj hur det här har gått till. De har alla det gemensamt att de inte avser att berätta det för polisen va, förklarar GW.

FOTO: Guldbaggen 2018, Karin Törnblom/TT

Annons