Einárs mamma Lena Nilssons första ord om sorgen över sonens död

LENA NILSSON, EINAR GRÖNBERG

Hela Sverige är i stor chock och sorg efter rapparen Einárs bortgång. Nu har Einárs mamma Lena Nilsson brutit tystnaden om sorgen och nu tackar hon för det stora stödet svenska folket visat familjen.
”Nils vi älskar dig så mycket”, skriver hon.
Flickvännen Alexandra Torgrips liv med Einár innan hans död
Slå på ljud

Det var på torsdagen förra veckan som svenska folket nåddes av beskedet att rapparen Einár skjutits till döds i något som beskrivits som en "ren avrättning". Nu uttalar sig hans mamma Lena Nilsson om den stora sorgen.

Einárs föräldrar var skådespelerskan Lena Nilsson och Erik Grönberg. Lena har haft roller i bland annat PS. Sista sommaren och Rederiet. Innan Lena träffade Erik hade hon ett förhållande med skådespelaren Örjan Ramberg, som hon även fick en son med.

Örjan har tidigare berättat om familjens djupa sorg och även över Einárs storebrors sorg.

– Min son var väldigt fäst vid sin lillebror och också väldigt stolt över plattorna som han gjorde. De var plattor som jag själv knappt hade hört. Jag har förstått att han har haft en väldig framgång, sa han då.

Lena Nilssons ord om tunga sorgen över sonen Einárs död

I ett inlägg på Instagram bryter mamma Lena nu tystnaden över den ofattbara sorgen som familjen just nu går igenom. Så här skriver hon:

”Vi i Nils stora familj , är tacksamma för alla er som sluter upp bakom oss i kärlek och gemenskap Nils berättelser innehöll många känslor och upplevelser, både egna, men även andras. Nils levde med sin familj och sina vänner i kärlek. Nu består, Tro, Hopp och Kärlek, men störst av allt är kärleken. Nils vi älskar dig så mycket Och som du sa ….. om Gud vill de blir bra nu , de blir bra nu”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Leif GW Perssons teori: ”Några han kände”

När kriminologen och professorn Leif GW Persson gästade Nyhetsmorgon berättade han om sin teori angående mordet på Einár.

– Gärningsmännen är gissningsvis ännu yngre. Skjutningen måste ha föregåtts av planering. I enklaste fall är det ju så att han stämt möte med dem, och att det är några som han känner och för tillfället litar på, konstaterade GW.

GW la också till att han tror att det är ytterst liten chans att folk som sitter på info kommer gå till polisen.

– Ett mycket stort antal personer vet ju i detalj hur det här har gått till. De har alla det gemensamt att de inte avser att berätta det för polisen va, förklarar GW.

LÄS OCKSÅ: Lucas Ternestål fiskade upp skarp ammunition – blir utskälld av polis

LÄS OCKSÅ: Så lever prinsessan Madeleines ex-pojkvän Jonas idag

FOTO: Guldbaggen 2018, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN