LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Prinsessan Madeleines ex-pojkvän Jonas Bergström – så lever han idag

26 okt, 2021 
Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström
Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström var ett par i åtta år men strax innan det planerade bröllopet gick de isär på grund av en otrohetsskandal.
Hur lever Jonas Bergström sitt liv idag?
Annons
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssagaBrand logo
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssaga

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill lever familjelivet i USA med sina barn prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore.

Men prinsessan har ju inte alltid varit i en relation med Chris, hon levde ju även ett liv innan de träffades.

Vad hände mellan prinsessan Madeleine och Jonas Bergström?

Det är nu över 11 år sedan som prinsessan Madeleine och Jonas Bergström, 42, gjorde slut. De var tillsammans i åtta år, varav ett år som förlovade. Men bröllopet ägde aldrig rum, en otrohetsskandal kom nämligen i vägen.

Så lever Jonas Bergström idag – efter uppbrottet från prinsessan Madeleine

Jonas Bergström har gått vidare efter uppbrottet från prinsessan Madeleine. År 2013 gifte han sig med sin nuvarande fru Stephanie Bergström, 38.

Stephanie är grundare till märket Soft Goat Cashmere, som hon gör en del reklam för på bland annat Instagram. Där heter hon steffibergstrom och har i skrivande stund över 3 000 följare. På den sociala plattformen delar hon inte bara jobb, utan en hel del familjebilder.

Annons

Jonas har däremot valt att leva lite utanför rampljuset. Han har också ett Instagram-konto, jonasbstrom. Men han har däremot, till skillnad från sin fru, valt att hålla sitt konto privat och har endast accepterat strax över 200 följare.

Jonas Bergström och Stephanie har tre barn

Jonas och Stephanie bor i centrala Stockholm tillsammans med deras tre gemensamma barn Katinka, 7, Sebastian, 4, och Wilhelm, 1.

Jonas Bergströms relation till kungafamiljen

Jonas Bergström har fortfarande en del kopplingar kvar till kungafamiljen. Bland annat dök han och frun Stephanie upp på Bathina Philipsons 40-årsdag. För de som inte har koll lever Bathina tillsammans med Aje Philipson, 78, som är en av kung Carl XVI Gustafs bästa vänner.

Stephanie Bergström och Jonas Bergström
Stephanie Bergström och Jonas Bergström på Bathina Philipsons 40-årsfest år oktober 2012.

Jonas och Stephanie är inte blyga med att röra sig i minglet. När Diabetesgalan ägde rum på Annexet i Stockholm i november år 2018, så var Jonas på plats med Stephanie som sällskap.

jonas bergström och stephanie bergström på diabetesgalan
Stephanie och Jonas på Diabetesgalan.

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Karin Törnblom/TT, Patrick van Katwijk/TT

Annons