LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Kronprinsessan Victoria stöttas efter nya bilderna utan prins Daniel

08 feb, 2022 
kronprinsessan Victoria på resa utan prins Daniel
Kronprinsessan Victoria har nyligen varit på resande fot.
Men denna gång utan prins Daniel vid sin sida.
Nu stöttas Victoria efter de nya bilderna.
Annons
Se när kungaparet tar med barnbarnen Estelle och Oscar på skidturBrand logo
Se när kungaparet tar med barnbarnen Estelle och Oscar på skidtur

Starten på år 2022 blev nog inte riktigt som kronprinsessan Victoria , 44, och prins Daniel, 48, tänkt sig. De testade nämligen positivt för covid-19 bara några dagar efter årsskiftet och sattes därav i karantän. Tur i oturen så blev symptomen inte värre än en mindre förkylning, och kronprinsessparet var snabbt på benen igen.

På kungahusets hemsida kan vem som helst enkelt följa hela kungafamiljens arbete och vilka uppdrag som de har inplanerade den närmsta tiden. Men trots att både kronprinsessan och kronprinsen är friskförklarade för längesedan så saknas deras namn i jobbkalendern. Det är faktiskt väldigt få uppdrag, jämfört med tidigare, som de ska åta sig närmsta tiden.

Kronprinsessan Victoria på resande fot ensam – utan prins Daniel

I veckan var kronprinsessan iväg på ett uppdrag. Hon besökte Färnebofjardens nationalpark, vilket kungahuset berätta om för fans och följare på Instagram.

Annons

”Besöket var inledningen på ett initiativ att besöka Sveriges alla 30 nationalparker. Genom att besöka Sveriges alla nationalparker vill Kronprinsessan främja friluftsliv, uppmuntra rörelse och få fler att upptäcka vad Sverige har att erbjuda i form av naturupplevelser”, skriver kungahuset på Instagram och fortsätter:

”Vid dagens besök i Färnebofjärdens nationalpark fick Kronprinsessan möjlighet att, tillsammans med lokala experter, uppleva parkens unika natur”.

Allt som oftast brukar kronprinsessan ha sin make prins Daniel vid sin sida. Men denna resa gjorde hon helt ensam.

Nu stöttas och hyllas kronprinsessan Victoria för sin insats utan pins Daniel

I kommentarsfältet till inlägget om kronprinsessans uppdrag på nationalparken så svämmar det över med fina ord.

”Vår härliga Kronprinsessa som står med båda fötterna i myllan. Vi önskar dig allt gott vad du än beslutar att gå vidare med din familj. Du är en god förebild för oss alla som följer dig o önskar dig allt gott”, skriver en.

”Hoppas att kronprinsessan tar sig tid att bara vara med sin familj ibland! Hon är så fantastisk i alla sammanhang, men måste även tänka på sig själv”, fyller en annan i.

”Vilken bra förebild hon är”, konstaterar en tredje.

”Tack Victoria för du bidrar till att främja friluftsliv och visa vilket fantastiskt land med fantastisk natur vi har”, kommenterar en fjärde person.

Så fint stöd av svenska folket!

FOTO: Ulf Palm/TT

Annons