TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Ellen Bergström byter karriär – nu stoppas hon helt: ”Har inte fått...”

30 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Ellen Bergström
Mångsysslaren Ellen Bergström jobbar som skådespelare, influencer och konstnär.
Men nu berättar Bergström att hon stoppas efter det oväntade karriärbytet.
Annons
Därför tror tv-kollegorna att Ellen Bergström är gravid – oväntade orden: ”Vad roligt”Brand logo
Därför tror tv-kollegorna att Ellen Bergström är gravid – oväntade orden: ”Vad roligt”

Skådespelaren Ellen Bergström, 33, har medverkat i en rad olika tv-program så som Bäst i test, Masked Singer Sverige 2021 och Så ska det låta. Hon har även synts i Elsas värld, Partaj och Leif & Billy för att nämna några.

Men nu berättar Ellen att hon stoppas efter det oväntade karriärbytet.

Ellen Bergström köper hus utan pojkvännen Niclas Lij

År 2020 fick Ellen dottern Elsy, 2, tillsammans med pojkvännen Niclas Lij, 37, som tidigare medverkade i Bachelor 2017.

Tidigare i år berättade Ellen att hon köpt ett hus nära Vingåker, där Ellens föräldrar bor.

Nu är jag sommarstugeägare i Läppe! Tog så klart hjälp av bästa mäklaren Samir Badran”, skrev hon på sin Instagram, men senare avslöjade Ellen att hon köpt huset själv utan pojkvännen Niclas.

”Som jag drömt om att få äga en egen stuga. Där kommer det bli ateljé och skapande!”, skrev hon i ett annat inlägg.

Efter husköpet var det många följare som undrar om paret gjort slut, men under en frågestund svarade Ellen på anledningen bakom beslutet.

Annons

”Bara för att förtydliga: jag och Niclas är fortfarande tillsammans. Det är en dröm för mig att äga ett litet hus helt själv! Niclas har dessutom redan en sommarstuga men i Stockholm”, skrev Ellen och fortsatt:

”Jag är ju väldigt ofta i Vingåker hos mina föräldrar, och vill kunna bo i ett eget hus när jag är där och att jag spontant kan ta med vänner osv”.

Ellen Bergström byter karriär: ”Blev så glad”

Ellen är lite av en mångsysslare, hon har bland annat jobbat med allt från skådespeleri, bloggande, artisteri, komedi och tv. Men nu berättar Ellen att hon snart kan lägga till ytterligare en sak till på sitt långa cv, hon vill nämligen börja jobba på skola.

”Trodde jag skulle få gå på anställningsintervju för att bli timvikarie på en skola, men har inte fått hem papperna från belastningsregistret så får vänta. Vänta är inte min starka sida. Nyss fick jag ett samtal från en rollsättare som en huvudroll i en serie som jag ska få provfilma för, blev så glad!”, skriver Ellen på sin Instagram.

Annons

Men Ellen avslöjar även att hon sökt en kurs till våren som hon vill plugga och inte i vilket ämne som helst, utan i juridik. Och trots att hon är med kreativt lagd så har hon nu sökt en juridikkurs.

”Så där!!! Nu har jag sökt till att läsa en kurs i juridik till våren. Mitt hjärta vill så klart att jag ska välja något kreativt – men min hjärna behöver arbeta. Känner mig bara dummare och dummare för varje år som går och då gick jag ändå ut gymnasiet med väldigt bra betyg. Allt är som bortblåst”, skriver hon i en Instagram story.

Det verkar ju som att Ellen inte helt har lagt ned karriären som skådespelare trots allt.

Ellen
Ellen berättar att hon vill börja jobba på skola.
ellen
Ellen ska läsa en kurs i juridik.

FOTO: TV4

Annons