LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ellen Bergström och Niclas Lijs tunga bakslag efter separationen – stäms

03 jan, 2024 
Linn Seipel
ellen bergström niclas lij
Ellen Bergström och Niclas Lij gick isär under våren 2023.
Lägenheten de köpte tillsammans under sin relation har dock fortsatt ge dem problem att reda runt i...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christoffer Levi om statusen på kärleksfrontenBrand logo
Christoffer Levi om statusen på kärleksfronten

Influencern och skådespelaren Ellen Bergström, 34, och före detta partnern Niclas Lij, 38, gick i maj 2023 ut med att de skulle gå skilda vägar. Då hade de varit tillsammans i ungefär fem år, och hunnit få sitt första gemensamma barn, dottern Elsy, 3.

Ex-paret levde trots uppbrottet ihop i ett halvår. Något Ellen senare motiverade på sin Instagram:

”Jag hade inte tänkt att skriva något förrän vi flyttat isär, men nu har det gått mer än ett halvår sedan vi beslutade oss för att göra slut. Vi fick ju problem med stammarna i lägenheten lägligt nog, så vi bor nu i en ersättningslägenhet och inväntar att vår lägenhet ska bli klar så vi kan sälja och köpa en varsin. Vi trodde det skulle vara klart nu till våren, men icke, vilket varit tufft.", skrev Ellen bland annat i inlägget.

ellen bergström och niclas lijs lägenhet
Lägenheten som Niclas och Ellen köpte 2020.

Bostadsrättsföreningen stämmer Ellen Bergström och Niclas Lij på nästan 400 000 kronor

Nu framkommer mer problem som uppstått i Ellen och Niclas hem. Lägenheten som de köpte tillsammans hösten 2020, valde de att renovera både kök och badrum på några månader efter att ha flyttat in.

Annons

Men renoveringen gick inte rätt till, och senare samma år var det parets granne våningen under som upptäckte en fuktskada i taket. Något som resulterat i en lång rättstvist, där nu bostadsrättsföreningen stämt Ellen Bergström och Niclas Lij på 371 317 kronor. Detta rapporterar Expressen.

– Byggföretaget har hittills kommit undan utan att behöva göra någon åtgärd alls. Det är ju de som är ansvariga för läckaget. Så det är tråkigt att det är föreningen och vi som sitter i en rättsprocess, säger Niclas Lij till tidningen.

Ellen Bergström om rättstvisten: ”Det är jättejobbigt”

I stämningsansökan står det att Niclas och Ellen vägrat åtgärda läckan när den påtalats – en anklagelse de inte vill bemöta, menar Expressen. Inte heller har de fått någon kommentar om ärendet från byggföretagets vd.

– Vi har gjort det som krävs av en privatperson. Vi har beställt ett helt badrum utan vattenläcka men uppenbarligen har vi inte fått det och sedan har det blivit en jättelång process, säger Ellen Bergström till tidningen och fortsätter:

– Det är klart att det är jättejobbigt.

FOTO: TV4,TT

Annons