LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ellen Bergströms ord om Anders Timells barn – okända relationen avslöjad

04 jun, 2023 
ANDERS TIMELL, ELLEN BERGSTRÖM
Ellen Bergström och ex-pojkvännen Niclas Lij gick nyligen ut med att de gjort slut.
Nu avslöjas en okänd relation som Ellen har till Anders Timell!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför tror tv-kollegorna att Ellen Bergström är gravid – oväntade orden: ”Vad roligt”Brand logo
Därför tror tv-kollegorna att Ellen Bergström är gravid – oväntade orden: ”Vad roligt”

Nyligen avslöjade Ellen Bergström, 33, och Niclas Lij, 36, att de går skilda vägar. Ex-paret har dottern Elsy, 3, tillsammans och beslutade sig redan för ett halvår sedan att göra slut.

”Den här texten är inte lätt att skriva.. men ni kanske märkt att jag varit väldigt frånvarande. Jag hade inte tänkt att skriva något förrän vi flyttat isär, men nu har det gått mer än ett halvår sedan vi beslutade oss för att göra slut. Vi fick ju problem med stammarna i lägenheten lägligt nog, så vi bor nu i en ersättningslägenhet och inväntar att vår lägenhet ska bli klar så vi kan sälja och köpa en varsin. Vi trodde det skulle vara klart nu till våren, men icke, vilket varit tufft. Vi har hängt ihop i över 5 år och Niclas känner mig som ingen annan. Vi älskar varandra, men kärleken finns inte kvar.. Vi har försökt och försökt men kommit fram till att det inte går. Det har varit ett väldigt lugnt uppbrott, vilket ni kanske kan förstå eftersom vi bott ihop utan att vara ihop i över 6 månader ”, skrev Ellen i inlägget.

Annons

Så höll Ellen och Niclas uppbrottet hemligt

Förra sommaren var Ellen och Niclas iväg och spelade in realityserien Good luck guys. Programmet leddes av Kodjo Akolor och det gick bra för paret. Trots uppbrottet har ex-paret hållit allt hemligt, inte minst när de var på plats i Nyhetsmorgon för att prata om serien.

Niclas sa då att de hade fått ett starkare band sedan programmet och att de blivit starkare som par. Med andra ord gav de intryck av att fortfarande vara ett par, men så är alltså inte fallet.

ELLEN BERGSTRÖM, NICLAS LIJ

Ellen Bergströms ord till Anders Timell – om barnen

Eftersom Sveriges kändiselit är ganska liten så känner nästan alla till varandra. Nu visar det sig att Ellen känner Anders Timell, 57. Anders är pappa till barnen Kim, 29, Julie, 5, och Ellie, 3. Döttrarna har han tillsammans med hustrun Charlotte Wiktorsson, 41.

Nu har Anders lagt upp en ny bild på döttrarna och bland kommentarerna ser vi nu Ellen! Detta kan nog många se som lite oväntat – om man inte vet hur de känner varandra.

”Men slutaaaa vad är det för små änglar!!! Ser ut som bilder från bokmärken jag samlade på när jag var liten”, skriver hon.

FOTO: Jari Kantola/TT, Karin Törnblom/TT

Annons