Tiffany mobbades för sin sjukdom – se hennes starka tatuering som ger svar på tal

24 aug, 2015 
AvAnaïs González Cruz
Efter många år av mobbning fick 24-åriga Tiffany nog. Nu hjälper den nya tatueringen henne att hantera blickarna på stan.
Annons

När Tiffany Posteraro var fyra år gammal upptäckte hon några konstiga fläckar på sina knän. De dröjde inte länge innan fläckarna började spridas över hennes kropp.

– Jag visade mina föräldrar, men vi trodde att det bara var ärr. Vi hade ingen aning om vad det var, säger hon, enligt sajten Hello Giggles.

Några år senare fick hon diagnosen vitiligo, en hudsjukdom som påverkar pigmentcellerna och ger upphov till ljusa fläckar.

https://twitter.com/DailyMirror/status/634305574130327552/photo/1

Ju mer fläckarna spreds, desto värre blev mobbningen mot Tiffany. Var hon än gick fick hon elaka kommentarer och konstiga blickar från främlingar. “Kossa” och “dalmatin” är bara några av glåporden hon fått höra.

– Några killar i min klass sa till och med att de inte kunde dejta mig på grund av det här. Det var hemskt, säger den nu 24-åriga Tiffany.

Hon gjorde allt för att dölja fläckarna med hjälp av smink och kläder. Att visa sig i bikini försökte Tiffany undvika helt.

Annons

Men allt förändrades när hon träffade en tjej som också hade vitiligo – på Ikea.

– Efter det så tänkte jag, varför ska jag dölja vem jag är?

Nu har hon skaffat en tatuering med ett starkt budskap på sin vänstra arm.

https://twitter.com/CapaMagENG/status/634432263187369984/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

– Det är väldigt befriande. Det har hjälpt mig att hantera blickarna jag får, förklarar Tiffany Posteraro.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons