LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Andreas Lundstedt skakad av dödsfallet – sista gripande orden

25 apr, 2024 
Förra veckan förlorade Andreas Lundstedt sin mamma i sviterna av cancer.
Nu berättar han för Hänt om den ofattbara sorgen.
– Det gick väldigt fort allting, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Andreas Lundstedt om kärlekslyckan: ”Inget drama”Brand logo
Andreas Lundstedt om kärlekslyckan: ”Inget drama”

Andreas Lundstedt, 51, är högaktuell som en av artisterna i årets Diggiloo-gäng. Under veckan har de fått träffas allihop för första gången och syftet var att "bonda" och lära känna varandra.

– Den här veckan bara flög iväg. Helt plötsligt är den nästan över, vi kom hit i söndags kväll, berättar Andreas för Hänt.

Eftersom även Anders Bagge, 56, är med i årets Diggiloo så är det ju väldigt passande att man kör den här "lära-känna-varandra-veckan" hemma hos honom eftersom han har en studio och massa flyglar.

– Jag kommer åka härifrån med ett varmt hjärta och glädje, säger Andreas.

Andreas Lundstedt om boendesituationen

Andreas har varit med i Diggiloo två gånger tidigare. År 2010 med Alcazar och förra året på egen hand, som han även gör i år igen.

Annons

– Jag var ju med förra året. Det är en ära, det kanske är ett kvitto på att jag gjorde någonting bra förra året, att de vill ha med mig igen, säger han till Hänt.

När det kommer till privatlivet bor Andreas i Stockholm men har även ett hus i Grekland där han och maken Daniel Mitsogiannis ofta befinner sig. Faktum är att de gärna intalar sig att Grekland är deras riktiga hem.

– Vi är där väldigt mycket. Jag åker dit på lördag igen, då tar jag med mig min bästa kompis Alcazar-Tess, säger Andreas glatt.

Andreas Lundstedts mamma är död: ”Gick väldigt fort”

Att Andreas ofta är på resande fot är med andra ord ingen hemlighet. Men nyligen var han tvungen att resa för något väldigt sorgligt. Nämligen ett sista möte med sin mamma Ulla.

Det var i ett inlägg på Instagram som Andreas berättade om sorgen.

”Finaste mamma Ulla somnade in i onsdags eftermiddag på Malagas sjukhus efter sviterna av lungcancer. Sorgligt men skönt att veta att hon inte har ont längre. Älskar dig, mamma. Tack för alla roliga stunder”, skrev Andreas på Instagram.

Annons

Nu berättar Andreas för Hänt om vad som hände. Allt gick väldigt fort men som tur var hann Andreas få ta ett sista farväl.

– Jag hann säga hej då. Hon gick bort förra onsdagen och jag hann åka ner till Spanien där hon var på sjukhuset där. Så jag hann spendera några dagar med henne, men det gick väldigt fort allting, säger Andreas till Hänt och fortsätter:

– Hon fick beskedet och då åkte jag ner två dagar senare och bara tre veckor senare gick hon bort. Så det gick ju väldigt fort, men hon var ändå redo. Hon visste att det inte går att göra någonting, det var för långt gånget alltihop. Så hon sa att hon var klar liksom.

FOTO: Hänt, Instagram

Annons