LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Filip Hammars krav på fästmön Agnes – detta får hon inte prata om

24 apr, 2024 
Linn Seipel
filip hammar agnes
Filip Hammar och Agnes Lindström Bolmgren ska gifta sig!
Kärleken sprudlar – men detta menar programledaren att fästmön verkligen måste hålla för sig själv...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dumma frågor med Filip och Fredrik – hur mycket kan duon om varandra?Brand logo
Dumma frågor med Filip och Fredrik – hur mycket kan duon om varandra?

Filip Hammar, 49, och ex-frun Jennie Hammar, 41, separerade i slutet på 2016. Tillsammans har de barnen Ilse och Tage som hunnit bli tio och åtta år.

Det dröjde bara ett par månader innan Filip funnit kärleken igen i skådespelerskan Agnes Lindström Bolmgren, 34. Men det inget som offentliggjordes först två år senare, på Guldbaggegalan år 2018.

Filip Hammar om bröllopsplanerna – här gifter han sig med sin Agnes

Än idag kilar paret stadigt – så pass att det vankas bröllop! Agnes friade till Filip för ett par år sedan på en liten lapp och nu börjar bröllopsplanerna alltmer att kristallisera sig.

– När hon friade så stod det ”Vill du gifta dig med mig?” och så svarsalternativen ”ja”, ”nej”, ”kanske”. Då garvar man ju till. Det är kul för hon var så nervös så hon skakade och ändå så skämtar hon. Det är också väldigt Agnes när hon någon vecka senare började grina och sa att hon just hade kommit på att ingen någonsin kommer fria till henne, säger Filip Hammar i en ny intervju med Aftonbladet.

Annons

På frågan om det faktiskt kommer bli ett bröllop svarar han ja, men vart i världen är ännu oklart.

– Vi har bollat lite olika förslag. Ett tag funderade vi på New Orleans, sedan har det varit tal om Los Angeles och Berlin. Stockholm tror jag aldrig det blir. Jag har någon gång föreslagit Köping, men det blev tvärt nej vilket jag kan förstå. Vi får se, men när det kommer till bröllop så måste man också ta tag i det. Vi har sagt att det ska bli av 2025, säger han till tidningen.

Agnes själv menar att det lutar mot Berlin. Det berättar hon när hon under onsdagen besöker TV4:s Efter fem, för att prata om premiären av tredje säsongen av Bäckströms.

Agnes Lindström Bolmgren om ångesten – uppmaningen från Filip Hammar

I intervjun kommer de också in på andra privata ämnen – ångest. Det hela inleds med att programledaren Tilde de Paula Eby berättar att hon upplever Agnes som en person som tar lätt på livet. Något hon håller delvis håller med om.

Annons

– Ja, det är nog väldigt sant... Men jag är också ganska ångestfylld, säger Agnes i programmet och fortsätter:

– Jag kanske skämtar bort att jag oroar mig och grubblar för mycket. Men jo, jag är lättsam.

Dessa oroliga tankar menar hon är så pass udda att Filip brukar uppmana henne att hålla dem för sig själv, för att inte skrämma sin omgivning.

– Jag brukar slå krokben för mig själv. Vissa saker berättar jag bara för Filip. Jag kan säga typ ”du vet att jag tänkte det här, och det här och det här, utrymningsvägen från vårt fönster... Det är bättre om jag bryter ett ben än om jag dör, eller blir knivhuggen”. Och han bara ”du är så sjuk, du får inte berätta för någon, för du är så sjuk”, berättar Agnes lite skämtsamt.

FOTO: Hänt, TV4

Annons