LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anton Körbergs känga till Tommy – trött på beteendet: ”Vad gnäller du för”

24 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Anton och Tommy Körberg
Anton Körberg verkar ha fått nog av sin pappas självömkan.
I podcasten Nonstop – ett samtal om dansband öppnar han upp om relationen.
– Han bara vägrar sluta tjata, säger Anton.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergs avslöjande om makens relation till Tommy Körberg: ”Love affair”Brand logo
Carina Bergs avslöjande om makens relation till Tommy Körberg: ”Love affair”

Anton Körberg, 46, en charmig profil i tv-rutan och musiker till yrket, lever ett innehållsrikt liv i underhållningens värld, inte helt olikt hans far, den älskade sångaren Tommy Körberg, 75, och den skådespelande mamman Anki Lidén, 77.

– Jag är ju musiker och håller på med mina ljudböcker, jag gör några små tv-grejer. Men alltså sedan är det ganska lugnt och skönt vilket är väldigt härligt. Jag gör mina små gig, recenserar lite reklamfilm ibland, jag gör allt möjligt, berättade Anton för Hänt under förra året.

Anton har dock känt en viss reservation i sitt förhållande till sin far. Denna skepsis blev ännu mer påtaglig när Tommy kämpade mot en allvarlig streptokockinfektion under förra året.

Annons

Anton Körberg om relationen till sin pappa: ”Det är svårt att lita på farsan”

Tommy Körberg har under en tid tampats med sin hälsa efter att ha fått en streptocockbakterie mellan två diskar i ryggen.

Det var under förra året beskedet kom då den folkkäre artisten i samband med detta tvingades ställa in konserter på sin landsomfattande turné. Bakterien tog sig sedan in till hjärtat, vilket resulterade i att han hamnade i respirator i fyra dygn.

Hänt pratade med Anton en tid efter Tommys insjuknande. Men enligt Anton har Tommy tidigare överdrivit sina sjukdomsproblem och därför var det svårt att ta honom på allvar denna gång trots att läget var allvarligt.

– Det är så svårt att lita på farsan när han sagt flera gånger att han varit döende, sa han då och fortsatte:

– Nu när han verkligen höll på att dö med hjärtat och allt, så var det verkligen ”Var du nära på att dö den här gången då?” Och han bara ”Jo det var jag nog”.

Annons

Anton Körbergs känga till pappan: ”Men vad gnäller du för”

Sedan dess har Tommy tillfrisknat och är vid god hälsa men det verkar ändå som att han fortsätter söka uppmärksamhet från sin son.

Anton Körberg medverkade nyligen i podcasten Nonstop- ett samtal om dansband där han öppnar upp om både sin pappas och sin mammas hälsa. För det var när Antons mamma – Anki Lidén låg på sjukhus som han fick ett vädjande samtal från Tommy.

– Hur är det med pappa idag? Han har ju haft det lite struligt med hälsan, frågar programledaren

– Ja absolut, som han bara vägrar sluta tjata om, svarar Anton och fortsätter:

– Han ringer mig och då var min mamma på sjukhus, hon hade brutit höften och revbenen. Hon ligger där med väsentligt mycket värre skador och har ont så in åt helvete. Och han väljer att ringa mig och säga såhär: ”Jag är så ensam” Men vad gnäller du för?? Lägg av..

FOTO: TT

Annons