LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Deltagaren tar avstånd från Robinson – skäms över sig själv

25 apr, 2024 
Kvällens tävling i Robinson är viktigare än någonsin eftersom det är platser i sammanslagningen som står på spel.
Men för lag syd gick det inte som planerat och nu berättar Karin om den tuffa situationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Otäcka scenerna – Robinson-Emilio faller ihop efter lagets svekBrand logo
Otäcka scenerna – Robinson-Emilio faller ihop efter lagets svek

Robinson 2024 är i full gång och nästa vecka är det redan dags för sammanslagning!

Men för att ta sig till sammanslagningen krävs det att man vinner kvällens tävling. Förlorarna kommer nämligen tvingas gå till öråd och rösta ut två personer och det vinnande laget får i sin tur välja vem av dessa två som ska lämna tävlingen.

Det hela slutar med att lag nord får utropa sig till segrare efter att Karin Nilsson, 48, hade problem med balans-hindret.

– Nej jag blir ju otroligt ledsen och besviken och ja, det går inte att beskriva med ord. Jag känner mig helt jävla förstörd, vill bara typ åka hem. Skjut mig, sa Karin i programmet.

Annons

Robinson-Karin tar avstånd – vill inte se programmet

När Hänt når Karin berättar hon att hon fortfarande inte riktigt kommit över förlusten och därmed inte kommer vilja kolla på programmet.

– Den är tuff, den ska jag inte se. Jag klarar inte det, säger hon till Hänt.

Karin tycker fortfarande, än idag, att förlusten är jobbig.

– Jag skrev till laget att nu är det en tuff vecka och jag tycker att det är skitjobbigt mentalt. Men då säger Mark “men vafan vi förlorade som lag”, men jag känner bara, ja men det spelar ingen roll hur mycket vi säger att vi förlorade som lag. För det är ändå min känsla, det är jag som är sist ut och det är jag som sjabblar till det och gör att vi inte kommer fram till pusslet, säger hon och fortsätter:

– Så det såklart att jag känner skuld till att jag sabbade hela skiten, det är ju på grund av mig. Så det klart det känns, det går inte att komma ifrån. Det hade nog vilken människa som helst känt.

Annons
ROBINSON 2024
FOTO: TV4

Karin om stödet efteråt: ”Maureen framför allt”

De andra i laget verkade ändå stötta dig väldigt fint?

– Ja verkligen det var pepp. Men nej det var skit-tungt och där och då kände jag bara nej nu skiter jag i det, nu åker jag hem. Men nej jag ger inte upp.

Dock är Karin väldigt tacksam för stödet, som även lag nord visade henne. Men att Maureen kom fram och peppade var dock något som tittarna aldrig fick se.

– När vi har förlorat så kommer hela lag Syd fram till mig och ger mig väldigt mycket pepp och kramar om mig. Uppskattar verkligen den lagandan, säger Karin och fortsätter:

Annons

– Sen när vi ska ställa upp inför Anders så får jag kramar från nord och speciellt Maureen som peppar att jag inte ska va så hård mot mig själv och jag kan så mycket annat.

ROBINSON
På Instagram visar Karin upp stödet från Mark...FOTO: INSTAGRAM
robinson
...Och Pelle!FOTO: INSTAGRAM
Annons

FOTO: TV4

Annons