LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena Janebrink lämnad ensam igen – nu är det över

26 apr, 2024 
Sedan skilsmässan från Casper har Helena Janebrink levt i en lägenhet i stan med dottern Alice.
Men nu avslöjar farfar Dennis Janebrink att Alice flyttat – så nu bor Helena helt ensam.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här går larmet på Melodifestivalens efterfest – Hänt tar tempen på hetaste snackisarnaBrand logo
Här går larmet på Melodifestivalens efterfest – Hänt tar tempen på hetaste snackisarna

Casper Janebrink, 54, och Helena Janebrink, 46, var ett par i 23 års tid och var gifta i 20 år. Tillsammans fick de dottern Alice, 20, och Felix, 19.

Efter skilsmässan delade barnen upp sig lite. Alice flyttade då in hos sin mamma Helena och Felix flyttade till sin pappa Casper. Så har det fortsatt – fram tills nu.

Dennis Janebrink avslöjar dotterns flytt – Helena lämnad ensam igen

Det är barnens farfar Dennis Janebrink som nu avslöjar för Hänt hur det ligger till. Alice har nämligen flyttat hemifrån.

– Ja precis, Felix är hos pappan ja. Men jag vet inte riktigt hur det är nu, för Alice har en egen lägenhet nu tror jag. Så det är kul, hon är stor nu!, säger Dennis till Hänt.

Det är på tal om den kommande resan till Australien som Dennis kommer in på Alice.

Annons

– Vi ska göra en rolig grej. Vi ska åka till Australien i december och då ska både våra barn Alexander och Christoffer och jag och Anki. Sedan är det Alexander och Juni och lille Toby och så åker Caspers stora tös med Alice. Så då blir vi sex vuxna och ett barn vet du, så vi åker till Australien och är där i tre veckor hos en familj som vi känner där. Så det blir kul!, säger Dennis till Hänt.

Ska inte Felix med?

– Nej Felix ska vara hemma.

Dennis Janebrink om familjelyckan

Men Alice och Felix är ju inte de enda som Dennis är farfar till. Casper har ju även sonen Hugo, 1, och så har han och Anki andra barn också.

– Jag och Anki är ju barnvakter här titt som tätt till Hugo. Sedan har vi ju våran yngste Alexander, han har ju fått en liten Toby. Nästa vecka fyller han ett år och då kommer ju hela gänget med Casper och sambo och Christoffer och allihopa. Då ska vi grilla lite och hoppas att det är fint väder, säger han.

Dennis berättar att alla mår bra och det är det viktigaste.

– Det viktigaste är att alla mår bra vet du. Så det inte är någon som mår dåligt eller sådär, så det är fantastiskt. Man hör ju så mycket runtomkring om bulimi och massa skit. Så nej, det är kul, det får man vara väldigt glad för.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons