LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindströms chockavslöjande: Redo att ta över Bingolotto

25 apr, 2024 
Förra året meddelade Lotta Engberg att hon slutar med Lotta på Liseberg.
Om hon även vill sluta med Bingolotto så finns det en person som är redo att rycka in!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heterBrand logo
Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heter

Lotta Engberg, 61, är en riktig stjärna för alla som älskar att spela Bingolotto. De senaste åren har hon lett programmet tillsammans med Stefan Odelberg, 49, och de körde tillsammans fram till 2023. När Stefan hoppade av fick Lotta istället komikern Daniel Norberg, 34, vid sin sida.

Killarna kommer och går men Lotta består med andra ord. Men vad händer om även hon vill lämna ifrån sig taktpinnen?

Jo, då finns nämligen Elisa Lindström, 33, som är redo att rycka in!

Elisa Lindström är klar för Diggiloo 2024

När Hänt når Elisa är hon hemma hos Anders Bagge, 56, där Diggiloo kör sin uppstartsvecka för sommarens säsong. Det är Elisas första gång som hon ställer upp på den folkkära turnén och ingen är gladare än hon!

Annons

– Det var helt självklart att tacka ja, det här är ju någonting man drömt om att få göra för alla kollegor säger att det är så väldigt väldigt roligt. Så det känns jättefint att det funkade i år och att jag fick frågan, säger Elisa till Hänt.

På sommaren behöver Bingolotto nya programledare eftersom de ordinarie har andra uppdrag då. Många tycker att Elisa hade varit en perfekt kandidat för programmet, så här säger Elisa om saken:

– Nej men den här sommaren så hade ju inte det funkat eftersom jag ute är på Diggiloo, så det hade ju inte funkat, säger hon till Hänt.

Elisa Lindström om att ta över Bingolotto

Däremot är hon ett väldigt stort fan av programmet. Så om Lotta skulle vilja lämna över en vacker dag så är Elisa bara ett samtal bort.

– Men om Lotta hoppar av Bingolotto någon gång så är jag redo. Det hade varit jätteroligt, jag tycker att det är ett jättefint program och framför allt för att det är så mycket fint med Bingolotto, säger hon och fortsätter:

– Och de har ett fantastiskt husband, det är inte många program som har liveband längre. Så jag njuter varje gång jag får komma ner till Bingolotto, det är alltid så trevlig stämning. Så ja, jag är redo ifall frågan kommer!

ELISA LINDSTRÖM
Elisa har gästat Bingolotto flera gångerFOTO: TV4

FOTO: TV4

Annons