ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stefan Odelbergs avslöjande efter avhoppet i Bingolotto: ”Kommer inte försvinna”

25 jun, 2023 
Stefan Odelberg
Stefan Odelberg har gjort sin allra sista sändning för Bingolotto.
Nu överöses den folkkära programledaren med stöd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gångenBrand logo
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

I många år har vi fått följa folkkära Lotta Engberg, 60, och Stefan Odelberg, 48, i programledarrollerna för Bingolotto. Men nyligen avslöjade Stefan att han inte längre kommer fortsätta, utan det är ersättaren Daniel Norberg, 33, som nu tar över.

I midsommarspecialen, Bingolottos midsommar, genomförde Stefan sin allra sista livesändning för Bingolotto, och det blev ett känslosamt avsked.

Stefan Odelberg trollade bort sig i direktsändning

Det var mot slutet av programmet som Stefan skulle genomföra ett magitrick. Han klev då in i en låda där han skulle byta om till sommarkläder så snabbt som möjligt, och under tiden stoppade det in en parasoll tvärs genom lådan.

Men när lådan plockades bort var Stefan borta.

– Stefan har precis försvunnit, han är inte hos dig?, sa Lotta i programmet.

De avslutande 20 minuterna fortsatte därefter utan Stefan, som aldrig kom tillbaka. Men i direktsändningen hyllades han med bilder från sin tid på Bingolotto.

– Du har varit underbar att jobba med, sa Lotta.

Stefan Odelbergs varma ord efter avskedet i Bingolotto: ”Kommer inte försvinna”

När Hänt når Stefan berättar han om stödet och kärleken från tittarna.

”Det är överväldigande! Det är så otroligt häftigt och energifyllt. Jag vill med hela mitt hjärta och famn krama om varenda tittare och säga tack.”, skriver han i ett meddelande och fortsätter:

”Jag kommer inte försvinna från dem om möjligen i ett trick, men jag lovar att min genuina tacksamhet kommer leva kvar hela tiden. Stort tack också till Folkspel, Warner, TV4 och inte minst min underbara kollega Lotta.”

FOTO: TV4 Play / Tommy Holl/TT

Annons