LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgren förlamad – skärrad av sjukdomsbeskedet: ”Jag har fått..”

25 apr, 2024 
Linn Seipel
jessica wahlgren norman stroke
Jessica Wahlgren och Hanna Hedlund gick nyligen ut med att de pausar podden på obestämd tid.
Nu talar Jessica ut om den verkliga anledningen bakom beslutet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Jessica Wahlgren Norman, 49, är en hett eftertraktad make up-artist som bland annat sminkar familjemedlemmarna i Wahlgren/Ingrosso-klanen regelbundet. Utöver det driver hon sina egna sociala medier, är tvåbarnsmamma och är mitt i att lansera sitt eget sminkmärke.

Sedan två år tillbaka har Jessica också tillsammans med vännen och kollegan Hanna Hedlund, 49, drivit podcasten Jessica & Hanna - Å andra sidan. Men förra veckan gick hon ut med att hälsan sagt ifrån, vilket fått dem att lägga ned podden på obestämd tid.

– Jag stressar upp mig för att jag har så mycket på min to do list och den blir ju aldrig mindre, berättade Jessica i poddens sista avsnitt.

Jessica Wahlgren om reaktionerna efter poddens nedläggning

Under torsdagseftermiddagen stötte Hänt på Jessica och maken Magnus Norman ute på ett lanseringsevent för Mionetto, och passade då självklart på att kolla hur allt känns nu.

Annons

– Jag är så himla glad för vi har fått så mycket fin respons. Så mycket så här ”vi kommer att sakna er! Åh nej!”. Men det var ett beslut som växte fram för att vi båda två har så himla mycket, säger Jessica och fortsätter berätta om måendet:

– Jag började känna så här stressymtom och så blev det liksom en grej för mycket. Så då sa vi ”ska vi inte bara ta en paus över sommaren?”. Hanna ska åka Bali ett par veckor och jag ska släppa mitt eget sminkmärke.

jessica wahlgren och magnus norman

Jessica Wahlgren om allvarliga stressymtomen – trodde hon fick en stroke

Det blir alltså lite sommaruppehåll, men förhoppningen är att tjejerna ska inse att de saknar poddandet så pass mycket att de tar upp det igen i höst. Men när Jessica beskriver hur hälsan präglats av pressen hon känt på sista tiden, låter det som att hon verkligen borde ta det försiktigt fram.

Annons

– Jag fick domningar, det började sticka i ansiktet och ut i armen. Och sen blev det till och med så att jag blev förlamad på ena sidan i ansiktet. Så jag bara ”jag har fått en stroke!”, men det var det inte.

Även om hon tar symtomen på allvar tror hon att det räcker med lite vila för nu. Hon menar också att hon hittat ett sätt att hantera känslorna när det blir lite mycket.

– Efter det har jag faktiskt hittat ett sätt där jag tänker klart en tanke i taget. För det är ju när man har de här 100 tankarna i taget... Nu är jag så här – ok, vad ska jag fokusera på den närmsta timmen – och så gör jag det.

FOTO: SVT Play/TT

Annons