LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför har Lucianoz svårt att träffa kärleken – anledningen bakom: ”Jag..”

25 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Lucianoz
Lucianoz är normalt förtegen kring sitt kärleksliv.
Men i en intervju med Hänt väljer han att öppna upp om svårigheterna.
– Det är tufft att vara ifrån, berättar han för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas WahlgrenBrand logo
Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

Lucianoz, 30, eller Luciano Axelsson, som han egentligen heter, slog igenom som över en natt tack vare sociala medier-appen Tiktok.

När han släppte sin cover på Stefan Borschs Det är ju dej jag går och väntar på tog det bara några månader innan låten hade nästan 5 miljoner strömningar på Spotify. Idag är han en av dansbandsvärldens starkast lysande stjärnor och på sina drygt två år i branschen har han hunnit bocka av många stora milstolpar i karriären.

När Hänt pratar med Lucianoz befinner han sig på repet inför den stora Diggiloo turnén och är förväntansfull och nervös inför sommarens konserter.

Det är sällan vi hör något om Lucianos kärleksliv men för Hänt berättar han nu om vad som händer på den fronten.

Annons

Lucianoz dröm om kärleken: ”Trevlig, rolig och käck tjej”

Livet som dansbandssångare innebär en hel del tid på resande fot. Något som påverkar både kärleksliv och längtan efter familj och vänner. Lucianoz har varit singel i snart tre år och berättar att han helt enkelt inte haft tid att träffa någon ny.

– Jag har inte haft möjlighet att hitta någon för jag har jobbat så hårt. Det har varken funnits tid eller möjlighet, berättar han.

Lucianoz får en del meddelanden från intresserade kvinnor och han brukar se till att ta sig tiden att svara. Men än har den rätta inte visat sig.

– Jag söker en trevlig, rolig och käck tjej. Någon som är lojal. Man kan nå mig på sociala medier, jag är snäll och brukar svara de flesta som skriver.

Stora saknaden till familjen: ”Det är tufft”

Att bli stor över en natt har kommit med både toppar och dalar för dansbandsstjärnan. Än har han inte lyckats ta in allt som hänt under så kort tid.

– Jag har sakta tagit in det, det är svårt men man försöker, säger han.

Nedsidan med den nya karriären handlar om tiden han missar tillsammans med familj och vänner. Lucianoz står nära sin familj och spenderade var och varannan dag hemma med familj och vänner innan karriären tog fart.

– Vi har kontakt varje dag. Det är tufft att vara ifrån familjen och vännerna. Är ute och spelar så mycket och ibland känns det som att man bara vill umgås med familjen istället, berättar han.

FOTO: TT

Annons