LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gry Forssells bebislycka – bilden bekräftar stora nyheten

26 apr, 2024 
Maria Broberg
Gry Forssell leder radioprogrammet Gry Forssell med vänner.
Det råder stor babylycka bland kollegorna som jobbar i kanalen – och ingen är lyckligare än Gry Forssell själv!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här snor Hampus Hedström Hänt-micken – tar över heltBrand logo
Här snor Hampus Hedström Hänt-micken – tar över helt

Radioprataren och programledaren Gry Forssell, 51, har varit gift med Alexander Kossek, 45, sedan 2007. Tillsammans har de barnen Vincent och Nikki.

Sedan 2004 har Gry jobbat med radioprogrammet Gry Forssell med vänner på Mix Megapol. Hon jobbar ihop med bland andra Jakob Öqvist, Nyhets-Jonas, Karolina Widerström och Hanna Bilén.

De två sistnämnda kollegorna, Karolina och Hanna, har under årets gång delat med sig i direktsändning av sina glada gravid- och bebisbesked.

Gry Forssells bebislycka: ’’Blev så himla glada’’

Tidigare i mars i år födde radiokollegan Karolina Widerström sin son Ebbe. Och i sin årskrönika på Instagram tog Gry upp minnet från när Karolina avslöjade att hon väntade barn.

I klippet säger Gry:

– 2023, året då Karro berättade för oss alla att hon har en bebis i magen och vi blev så himla glada och det blir inte tråkigare av att en av våra fantastiska lyssnare ringde in för att gratulera.

Annons

Och lyckan fortsätter!

Senast nu i veckan publicerade radioprogrammet Gry Forssell med vännersin Instagramstory att Gry fått den stora äran att träffa Karolinas bebis. På bilden tittar Gry in i kameran med ett stort leende och Ebbe i famnen.

FOTO: Instagram/Gry Forssell med vänner

Bachelor-Rasmus Allard och radioprofilen Hanna Bilén väntar barn

När Hanna avslöjade gravidnyheten i direktsändning jublade Gry Forssell:

– Men gud Hanna Bilén, du har en liten bebis i din mage!

Hanna och Rasmus gick även ut på Instagram att de väntar barn, och i ett meddelande till Hänt berättade Hanna då att alla mår bra.

”Vi är så glada och vi mår så bra! Helt sjukt att man har en bebis i magen.”, skrev Hanna till Hänt vid gravidavslöjandet.

FOTO: TT, Instagram

Annons