ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gry Forssell erkänner: Jag har aldrig gjort detta med Alex

30 nov, 2023 
gry och alex
Gry Forssell och Alex Kossek.
Gry Forssell har i flera år gått om sin kärlek Alex om morgnarna, då de jobbar så olika tider.
Nu berättar hon om saken som de därför aldrig gjort tillsammans!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studionBrand logo
”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studion

Gry Forssell träffade sin make Alex Kossek på jobbet för över tjugo år sedan. Hon berättade en gång på Instagram om hur de gick till när de träffades:

”Vi var ett gäng som sågs på en sen lunch -eller om det var tidig middag -du hade din lundakompis Axel på besök och hade visat honom huvudstaden och lunchhäng på Grodan gled över i utekväll och något Jack Daniels-event på Sturecompagniet. Där, sent på natten, inne i regnbågsrummet kysstes vi för första gången. Någon garderobiär snodde (tack gode gud) din jacka med dina hemnycklar och Axel och du fick sova hos mig. ”

Grys erkännande – har aldrig ätit frukost med kärleken

När Hänt nu träffar radioprofilen kommer vi in på ett ämne som rör just Alex. Vi kör leken "jag har aldrig", varpå Gry får frågan om "hon kommit försent till jobbet". Radioprofilen svarar då att hon aldrig kommit försent till jobbet, då "hon är en sådan person som går upp direkt då alarmet ringer".

Annons

Det är när hon berättar om detta som hon förklarar att hon knappt träffat Alex en tidig morgon, då hon alltid redan åkt iväg när han går upp. På så sätt vet hon inte ens hur hennes morgonhumör är, i alla fall gentemot sin partner.

– När Alex och jag har varit tillsammans.. Alltså vi har aldrig haft vardagsmorgnarna tillsammans. Jag har klivit upp till jobbet och han har tagit barnen, så jag vet inte hur vi hade funkat på morgontimmarna hemma. Jag tänker två vuxna som är trötta och två barn som är trötta, jag tror det hade varit skitjobbigt.

Så det är ett tips för relationen?

– Haha ja kanske, skaffa ett morgonjobb!, utbrister Gry och lägger till:

– Nej men, så jag vet inte hur mitt morgonhumör är liksom.

Annons