LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gry Forssell jublar över gravidavslöjandet i studion: ”Så himla glada”

02 jan, 2024 
GRY FORSELL
Gry Forssell leder radioprogrammet Gry Forssell med vänner.
Nu ska en i gänget få en liten bebis och lyckan är total!
– Vi blev så himla glada, säger Gry.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gry Forsell om sommarplanerna och familjenBrand logo
Gry Forsell om sommarplanerna och familjen

År 2023 närmar sig sitt slut och Gry Forssell, 50, har haft fullt upp på radion. Varje vardagsmorgon får vi höra hennes glada stämma i radioprogrammet Gry Forsell med vänner på Mix megapol.

I radion är Gry väldigt öppen om allt mellan himmel och jord och på det privata planet är hon gift med Alexander Kossek. De har varit gifta sedan 2007 och tillsammans har de två barn, sonen Vincent och dottern Nikki.

Gry Forssells kärlekssaga med Alex Kossek

”Vi var ett gäng som sågs på en sen lunch -eller om det var tidig middag -du hade din lundakompis Axel på besök och hade visat honom huvudstaden och lunchhäng på Grodan gled över i utekväll och något Jack Daniels-event på Sturecompagniet. Där, sent på natten, inne i regnbågsrummet kysstes vi för första gången. Någon garderobiär snodde (tack gode gud) din jacka med dina hemnycklar och Axel och du fick sova hos mig.”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

Något som de flesta par har ihop är morgontimmarna. Men där skiljer sig Gry och Alex från mängden. Gry har sitt radioprogram som hon åker till i gryningen.

– När Alex och jag har varit tillsammans.. Alltså vi har aldrig haft vardagsmorgnarna tillsammans. Jag har klivit upp till jobbet och han har tagit barnen, så jag vet inte hur vi hade funkat på morgontimmarna hemma. Jag tänker två vuxna som är trötta och två barn som är trötta, jag tror det hade varit skitjobbigt.

Gry Forssell om gravidlyckan – kollegan Karro väntar barn

Det är ingen hemlighet att Gry trivs med sin roll på radion och gillar sina kollegor, bland annat jobbar hon ofta med Jakob Öqvist, Nyhets-Jonas och Karolina Widerström.

Och det här året har det varit extra mycket kärlek och lycka i studion, och störst jubel var det när Karolina avslöjade att hon väntade barn.

Lyckan är så pass stor att Gry nu väljer att ta upp minnet igen i en årskrönika på Instagram.

I klippet säger hon:

– 2023, året då Karro berättade för oss alla att hon har en bebis i magen och vi blev så himla glada och det blir inte tråkigare av att en av våra fantastiska lyssnare ringde in för att gratulera.

Så kul för gänget på Mix megapol att det ska komma en liten bebis!

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons