ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Gry Forssell om lyckan med dottern Nikki: ”Det tar all tid”

20 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Gry Forssell och dottern Nikki
Programledaren och radioprataren Gry Forssell har ett stort intresse för hästar och ridsporten, ett intresse som hon delar med sin dotter Nikki.
Nu berättar Gry om lyckan med dottern.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Klara Elvgren om relationen med Jhon Arboleda – så blev de ett parBrand logo
Klara Elvgren om relationen med Jhon Arboleda – så blev de ett par

Programledaren och radioprataren Gry Forssell, 49, har i många år varit en stor del av underhållnings-Sverige i både radio och tv. I närmare nio år har Gry förgyllt vardagsmorgnarna i det populära radioprogrammet Gry Forssell med vänner, på Mix Megapol.

Gry är även en riktig hästentusiast och har podcasten Ridklubben podden ihop med ryttaren Rebecca Langin. I podden bjuder de in experter och pratar om ridning på djupet.

Gry är sedan 2007 gift med Alexander Kossek och tillsammans har de två barn, sonen Vincent och dottern Nikki.

Gry Forssell om lyckan med dottern Nikki

När premiären av humorshowen Peter Pan går åt helvete gick av stapeln på Cirkus var Gry en av gästerna. Som sitt sällskap för kvällen hade hon med sig dottern Nikki. När Hänt pratar med Gry inför premiären berättar hon om vad som händer i hennes liv.

Annons

– Jag jobbar på radion för fullt, måndag till fredag, varje morgon mellan 06 och 10 så det räcker jättebra, säger Gry och fortsätter:

– Så håller jag på mycket med hästar så att det tar all tid, säger Gry och nickar mot dottern Nikki.

Det visar sig att Nikki är en lika stor hästentusiast som Gry är och att de delar intresset för ridningen. Nikki tävlar i hästhoppning och är dessutom väldigt skicklig i sin gren. I september publicerade Gry en bild på sin Instagram där hon berättade att Nikki vunnit en tävling tillsammans med hästen Milan.

Gry Forssell om sorgen – tvingades sälja hästen

Hästar har varit en stor del av programledarens liv och dottern Nikki har sin egna ponny. För några år sedan köpte Gry en häst till en vännina att ha som tävlingshäst. I somras meddelade hon via ett inlägg på Instagram att hon tvingats sälja hästen Neo, och att det var ett väldigt tufft beslut att göra sig av med vännen.

Annons

"Neo köpte jag för fem år sedan för att vara Rebeccas tävlingshäst.Men ändå. Hur ska man kunna sälja någons bästa vän? En vän som man har haft att göra med, tagit hand om, brytt sig om, engagerat sig i och älskat -flera timmar om dagen, varenda dag i flera år.", skrev hon under inlägget och fortsätter

"Ska någon annan få pussa hans fina mule, klappa hans blanka päls och kalla honom sin? Och så dagen efter det så tänker jag att om han skulle få bo hos (ägas av låter så ..trist) någon som vill älska honom, låta honom gå i fin hage med snälla kompisar, åka på roliga träningar, dra ut och tävla och galoppera i en skog så hade mitt hjärta smält av lycka."

Vidare förklarar Gry att beslutet att sälja hästen är det mest rationella och det bästa för alla inblandade.

FOTO: Felipe Morales/Aftonbladet/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons