LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gry Forssell talar ut om sorgen: “Hur ska man…”

27 jul, 2022 
André Färnsveden
Gry Forssell i Sommarkrysset.
Gry Forssell har tvingats ta ett tufft beslut.
Nu berättar hon om sorgen.
Annons
Gry Forsells avslöjande om inspelningen av Sveriges värsta bilförare: "Skrämmande"Brand logo
Gry Forsells avslöjande om inspelningen av Sveriges värsta bilförare: "Skrämmande"

I många år har Gry Forsell, 49, underhållit det svenska folket i både tv- och radio. Vanligtvis hör man henne i det populära radioprogrammet Gry Forssell med vänner, på Mix Megapol. Tidigare år har hon även varit programledare för Sommarkrysset, som tyvärr har ställts in för tredje året i rad.

Gry är även hästentusiast och har podcasten Ridklubben podden ihop med ryttaren Rebecca Langin. De intervjuar experter och pratar om ridning på djupet. Men nu talar Gry upp om sorgen med sin podd-vän.

Gry Forssell lämnar – ersätts av Erik Myrlund och Clara Henry

Nu är det sommar och det innebär semester för Gry som jobbar tidiga mornar på Mix Megapol. Som vanligt kommer nya personligheter in för att ersätta henne och i år är det dags för Erik Myrlund, 38 och Clara Henry, 28, vilket avslöjades i ett pressmeddelande från duon.

Annons

– Det ska bli så kul att få köra morgonshow igen och att få göra det på just Mix Megapol! Att få jobba med Clara känns fantastiskt spännande. Hon är en idéspruta och jag vet att vi kommer hitta en spännande och dynamisk morgonshow som lyssnarna vill komma tillbaka till varje morgon, säger Erik Myrlund i pressmeddelandet.

Clara Henry fortsätter:

– Nej, ska sanningen fram är det Erik som är idésprutan. Just därför ska det bli så himla roligt att få lära känna honom, varje sommarmorgon! Jag älskar radio, jag älskar ljusa, tidiga sommarmorgnar, jag älskar Mix Megapol och snart älskar jag väl Erik också. Kul ska det bli!

Programmet Gry Forssell med vänner kommer även att ersättas med Mix Megapols Sommarmorgon.

Gry Forssell öppnar upp om sorgen: “Hur ska man…”

Men för Gry verkar sommaren nu fyllas med sorg. Hon har nämligen beslutat sig för att sälja sin vän Rebeccas tävlingshäst. I ett känslofyllt meddelande på Instagram öppnar hon upp om sorgen.

Annons

Neo köpte jag för fem år sedan för att vara Rebeccas tävlingshäst. Men ändå. Hur ska man kunna sälja någons bästa vän? En vän som man har haft att göra med, tagit hand om, brytt sig om, engagerat sig i och älskat -flera timmar om dagen, varenda dag i flera år”, skriver Gry och fortsätter:

Vidare berättar hon om orsaken till försäljningen och förklarar att det är det mest rationella beslutet.

Nikki har ponny, Rebecca har småbarn och vi har en (eller tre) andra hästar som också vill ha tid, utveckling och uppmärksamhet så jag förstår ju, när jag tänker rationellt, att det bästa är att sälja Neo. Men det är bra konstigt ändå va?”, avslutar Gry.

Vi förstår att det inte kan vara lätt för Gry!

FOTO: Lars Höglund / TT, Karin Törnblom/TT

Annons