breakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreaking
Idol 2023 marknadsföring banner

Gry Forssell lämnar radioprogrammet – därför ersätts hon av profilerna

23 jun, 2022 
Gry
Tv- och radioprogramledaren Gry Forsell tar en paus från Mix Megapol.
Det skriver kanalen själva i ett pressmeddelande.
Annons
Edvin Törnbloms hyllning till Gry Forsell: "Älskar henne"
Edvin Törnbloms hyllning till Gry Forsell: "Älskar henne"

Sommaren ligger runt hörnet och det innebär semestertider för många personer! En av de som lämnar jobbet för lite välförtjänt ledighet är den omtyckta radioprogramledaren Gry Forssell.

Och nu avslöjar Mix Megapol vilka som blir ersättare för den folkkära radiorösten!

Gry Forssell lämnar – ersätts av Erik Myrlund och Clara Henry

I pressmeddelandet framgår det att Gry kommer ersättas av inga mindre än radioprofilen Erik Myrlund ihop med tv-profilen Clara Henry.

– Det ska bli så kul att få köra morgonshow igen och att få göra det på just Mix Megapol! Att få jobba med Clara känns fantastiskt spännande. Hon är en idéspruta och jag vet att vi kommer hitta en spännande och dynamisk morgonshow som lyssnarna vill komma tillbaka till varje morgon, säger Erik Myrlund i pressmeddelandet.

Annons

Clara Henry fortsätter:

– Nej, ska sanningen fram är det Erik som är idésprutan. Just därför ska det bli så himla roligt att få lära känna honom, varje sommarmorgon! Jag älskar radio, jag älskar ljusa, tidiga sommarmorgnar, jag älskar Mix Megapol och snart älskar jag väl Erik också. Kul ska det bli!

Gry Forssell med vänner ersätts med Mix Megapols Sommarmorgon

Gry har programmet Gry Forssell med vänner varje vardag på radiokanalen. Under sommaren byts det dock nu ut mot Mix Megapols Sommarmorgon.

Sommarprogrammet kommer sändas varje vardag mellan 7.00 till 11.00.

Gry
Gry tar semester.

FOTO: Lars Höglund/TT / TV4

Annons