ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Gry Forssells besvikelse efter TV4:s beslut – piken mot Lotta Engberg

07 apr, 2022 
Gry Forssells ilska
TV4 har kommit med ett beslut som upprör både tittarna och Gry Forssell.
Trots lättade restriktioner tas inte det populära programmet Sommarkrysset upp igen.
För Hänt berättar Gry om sin besvikelse.
Annons
5 saker du bara måste veta om Gry Forssell
5 saker du bara måste veta om Gry Forssell

Det familjekära programmet Sommarkrysset som förgyller sommarhalvåret för många har som mycket annat varit på paus under pandemin på grund av smittspridning och restriktioner.

I fjol återupptogs sändningarna av bland annat Allsång på skansen och Lotta på Liseberg, men Sommarkrysset syntes inte i tablån.

Med de nästintill obefintliga restriktionerna som kvarlevor av pandemin höjdes hoppet om att Sommarkrysset skulle vara tillbaka i tv-rutan – men så blir det inte.

TV4 har nu meddelat att det inte heller denna sommar blir något Sommarkrysset, så ni som längtat efter det kommer tyvärr bli besvikna även i år.

Gry Forssells besvikelse – blir inget Sommarkrysset 2022

Så här skriver TV4:s kanaldirektör Fredrik Arefalk på sms till Expressen.

Annons

Efter två år av pandemi var det praktiskt inte möjligt att få ihop Sommarkrysset i år. Men vi utesluter inte att programmet kommer tillbaka längre fram. I sommar ser vi fram emot att kunna bjuda tittarna på extra mycket Lotta på Liseberg.

Vad han menar med ”extra mycket Lotta på Liseberg” får tiden utvisa helt enkelt! Hänt har sökt pressansvarige på TV4 utan framgång.

Gry Forssell, 49, som är Sommarkryssets ankare, berättar om sin besvikelse för Hänt.

Det är supertrist för jag älskar kvällarna på Gröna Lund och stämningen på plats. Vi får se hur det blir framåt men jag är supertacksam över de 13 (eller vad det blev) åren som jag fick leda programmet.

Gry Forssell är en stor mediaprofil som i nuläget sänder radio på Mix Megapol måndag till fredag, är programledare för Sveriges värsta bilförare som har säsongspremiär nästa vecka och har två podcasts. Utöver det har hon två barn och flera hästar.

Annons

”Så jag ska nog få tiden att gå ändå. Nu ser jag fram emot semester och mycket tid med hästarna och familjen”, skriver hon till Hänt.

Gry Forssells pik till Lotta Engberg efter TV4:s beslut

Gry Forssell berättar för Expressen att hon kommer att fortsätta tillbringa tid på Gröna Lund trots att hon inte kommer ha sitt jobb där i sommar.

– Jag älskar Gröna Lund, jag kommer hänga där ändå och se massa konserter.

Hon fortsätter med en känga till Lotta Engberg, som programleder Lotta på Liseberg, programmet som kommer att sändas som vanligt från nöjesparken i Göteborg.

– Tittarna får nöja sig med Lotta och Lotta på Liseberg.

BILD: Tommy Holl/TT, TV4

Annons