LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvist försvarar sig – efter oplanerade händelsen inom familjen

26 apr, 2024 
zoe carola
Carola och Zoe Häggkvist har fullt upp där hemma just nu.
Mitt i allt får de även kritik för vad som skett.
”Oansvarigt”, skriver en.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kid Erikssons avslöjande om nya flickvännen Fanny: "Nykär"Brand logo
Kid Erikssons avslöjande om nya flickvännen Fanny: "Nykär"

Nu senast är både djur och Zoe involverade i ett inlägg. Det är i en lång text på Instagram som Carola beskriver både lycka, död och oro i ett och samma inlägg – en virvelvind av info med andra ord!

Carola och Zoe Häggkvists två katter dräktiga samtidigt – kattunge har dött

I inlägget skriver Carola hur deras katt fått kattungar. Det hela blev dramatiskt då katten behövde snittas och en kattunge dog.

Hon skriver hur de är glada över kattungarna som klarade sig lever kvar och att Zoe bestämt sig för att behålla en liten krabat.

”Så kom livet till oss med formation av ett hjärta. Vi fick kattungar i veckan…! Och en med ett så vackert tydligt hjärt-tecken. Så fint. En liten unge klarade vi dock inte trots akut resa till veterinär och kejsarsnitt på Lucia. Men nu gosar de 3 vid mamman och allt blev väldigt hastigt, såsom livet kan te sig mellan alla våra inplanerade möten och uppdrag. Vackert att då se på lilla vita kattungen med hjärtat och sina svarta syskon bredvid sig. Zoe är jätte glad och vill behålla åtminstone 1 kattunge.”

Annons

Hon nämner även att hennes andra katt blivit dräktig samtidigt – vilket hon verkar ana kommer att mottas med kritik...

Carola försvarar sig efter händelsen: ”Piller hit och dit”

Carola skriver att hon vet att det är slarvigt att katterna inte är steriliserade.

”Sancta har också blivit på smällen. ( Ja jag vet, .. piller hit o dit, men nu är iallafall Lucia steriliserad då allt inte var toppen inuti enligt veterinären. ) Önskar dig en omsorgsfull helg på många sätt till dig.”

Precis som Carola verkar ha anat är det flera i kommentarerna som påpekar hur det hela har blivit:

”Oansvarigt”, skriver en.

”Fint och viktigt med kastreringen, det ihop med IDchip höjer statusen för katter i Sverige och minskar antalet rymningar och hemlösa och oönskadekatter som far mycket illa. Upprätta adoptionsavtal för de små med kastreringskrav (går bra att göra detta från ca 6 mån då de kan bli könsmogna så tidigt i livet tyvärr, med komplikationer m.m). Lycka till med både stora och små värdefulla liv”, skriver en annan.

Annons