Efter Pippi-bråket – nu lanseras "Racebook"

racebook

Är du trött på pk-maffian? Less på att bli ifrågasatt bara för att "du säger som det är"? Nu kommer räddningen – Racebook.

Efter den senaste Pippi Långstrump-debatten, valet av Björn Söder som andre vice talman och den ständigt återkommande diskussionen kring ett visst n-ords vara eller icke vara i kombination med en kakaohaltig boll kommer nu Facebook-kopian Racebook – en alternativ mötesplats för tretton procent av Sveriges befolkning:

racebook

Racebook – för dig som tröttnat på pk-maffian och Twitter-vänstern på Facebook.

– Vi har sett en ökad efterfrågan att länka och ilsket kommentera tidningsartiklar med saker som ”nu har det gått för långt”, ”andra länder skrattar åt Sverige” och ”snart får man väl inte ens säga finska pinnar längre”, säger en presstalesperson för Racebook.

– Samtidigt har vi upptäckt en irritation hos många användare som inte uppskattar denna PK-befriade uppriktighet. Därför har vi valt att erbjuda ett alternativ där den här minoriteten slipper bli ”unfriendade”, ifrågasatta och kränkta. Vi tror att detta tilltag kommer att höja livskvaliteten hos alla.

Björn Söder

SD:s Björn Söder har blivit utsedd till andre vice talman. Foto: Stella Pictures

I det kommande Racebook kan användaren fritt länka från hatsajter, ondgöra sig över ”sjuklövern”, dra sexistiska och rasistiska skämt, diskutera olika typer av sötsaker och förutspå vad som kommer att förbjudas härnäst, utan att riskera några som helst konsekvenser.

– Racebook blir ett forum för oss alla som annars inte får komma till tals och blir nedtystade av Twitter-vänstern. En win-win för alla, tror vi, säger presstalespersonen och poängterar att ja – artikeln du just läst är satir.

SENASTE NYTT!