LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här tappar Felix Herngren det – blandar in Per Mobergs dotter: ”Fjantigt!”

26 apr, 2024 
Linn Seipel
felix herngren och per morberg
Här hettar det till ordentligt mellan de två medieprofilerna.
– För fjantigt, säger Felix Herngren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Årets säsong av TV4:s fredagsunderhållningsprogram Masked singer lider mot sitt slut. Efter kvällens avsnitt har maskerna som är hållit sig kvar i tävlingen tagit sig vidare hela vägen till kvartsfinal!

Efter en duell mellan Prinsesstårtan och Pirathajen blev det den sistnämnde som tvingades av med masken. Där bak gömde sig ingen mindre än skådespelaren och tv-kocken Per Morberg, 63.

Per Morberg om att ställa upp i Masked singer

Det var en glädjande upptäckt för jurymedlemmarna, inte bara för Pernilla Wahlgren, 56, som därmed gissade rätt – det hör heller inte till vanligheten att Per ställer upp i sådana här program.

– Jag har tackat nej till det mesta, därför att jag är ju så manlig av mig. Men jag tänker att ska jag göra något sådant här kommersiellt så ska jag väl göra något som folk gillar jättemycket, säger Per i programmet och fortsätter:

– Jag är så gammal nu så att jag känner att det spelar inte så stor roll.

Annons

Så snart Per tagit av sig sin pirathajs-mask började han direkt att berömma Pernilla för hur vass hon är på hela gissningsleken.

– Du behövde ju bara komma in Per och klippa det Pernilla. Min fru sa det ”hon är bäst av alla”, och så visade du det, utbrister Per i programmet.

david hellenius och per morberg i masked singer

– Så är det tyvärr, fyller Felix Herngren i med nedslagen ton.

Felix Herngren lackar ur på Per Morberg – blandar in dottern

Vidare hettar stämningen till lite, då Felix som faktiskt ändrade sin röst till just Per Morberg i det allra sista, fortsatt visar sin frustration över att han inte gissade rätt direkt.

– Din dotter var ju med i Solsidan när jag jobbade... Gud, att jag inte såg!, suckar han frustrerat.

Då slänger Per Morberg ur sig en syrlig pik mot Felix, som ju både producerat och regisserat programmet.

– Jag skulle ju vara med som mig själv, i en cameo-roll. Men jag tackade ju nej då naturligtvis, säger han med ett leende.

Pers kaxiga kommentar får Felix att räta upp sig i stolen och svinga tillbaka med en kommentar som får hela studion att bryta ihop i skratt.

– Du tackade såklart nej, det var för fjantigt program för dig. Men här kan du stå i en hajdräkt och sjunga och dansa. Absolut.

felix herngren i masked singer

FOTO: TV4/Youtube

Annons