20 saker du ska undvika om du vill hitta den stora kärleken

Fortfarande singel i hopp om att hitta den rätta? Misslyckas dina dejter utan att du förstår vad som går fel? Lugn, vi hjälper dig. Hänt har hela listan på vad du bör undvika för att hitta den stora kärleken.

1. Avslöja dig inte som stalker

stalker

Via: Giphy

Nämn inte att du vet exakt när dejtens ex flyttade ut ur deras gemensamma bostad. Visst, att googla personen du ska gå och ta en öl med hör inte till ovanligheterna, men att avslöja att man har sjukt bra koll (hej Ratsit!) borde du hålla trut om.

2. Bli inte för bekväm

eating

Via: Giphy

Att tugga med öppen mun, peta sig i näsan och göra andra saker som försiggår hemma i soffan bakom stängda dörrar bör också stanna där.

3. Överdriv inte dina talanger

Via: Giphy

Via: Giphy

Fejka inte att du är grym på något, det straffar sig bara i slutändan. Välj istället en dejtaktivitet som du vet att du klarar av. Säg inte att du är en stjärna på något när du i själva verket… suger.

 4. Håll tyst när du borde hålla tyst

quiet

Via: Giphy

Att gå på bio på första dejten är ju en klassiker, men det är kanske inget att rekommendera. Hallå, film ska ses under tystnad – och klarar du inte av två timmars tystnad är det illa.

 5. Drick måttligt

Via: Giphy

Via: Giphy

För en del har en liten sup en lugnande effekt. Kanske kan det behövas när man nästan spricker av nervositet inför första träffen, men när ett glas blir tre och tre glas blir fem är du inte så charmig längre – utan bara jobbig.

 6. Skryt inte om dig själv

Via: Giphy

Via: Giphy

Nej, vi vill inte höra om hockeycupen du vann i gymnasiet eller om att du hade kvarterets mest omfattande dvd-samling. Ingen bryr sig.

7. Planera inte parmiddagar efter första dejten

Via: Giphy

Via: Giphy

Du tycker att allt flyter på och att ni klickade direkt. Kul! Men – gå inte händelserna i förväg. Planera inte in resor och paraktiviteter redan från start och håll eventuella framtidsdrömmar för dig själv. Att referera till Gyllene Tiders “När vi två blir en” i ett sms efter att ni skilts åt är heller ingen hit.

8. Lägg ifrån dig mobilen

Via: Giphy

Via: Giphy

För många personer är mobilen en förlängning av kroppen. Har du inte varit online på sociala medier under ett par timmar kan ju folk tro att du har dött. Men släpp telefonen och lämna den virtuella världen, för en stund i alla fall. Ingen vill ha en dejt med näsan i luren.

 9. Avslöja inte dina pinsammaste pinsamheter

Via: Giphy

Via: Giphy

Att bjuda på sig själv är alltid välkommet, men att inleda med “Jag brukar ta minst femtio bilder på mig själv innan jag slänger upp EN selfie på Instagram” är mindre bra.

10. Prata inte om ditt ex

Via: Giphy

Via: Giphy

Prata aldrig om ett ex på första dejten. Det är lätt att det uppfattas som att du inte riktigt har kommit över hen. Ditt ältande om personen som du en gång höll kär är ju ingen stämningshöjare.

11.  Seriöst, prata inte om ditt ex!

Via: Giphy

Via: Giphy

Vad var det du inte förstod?

12. Håll ordet bröllop utanför samtalsämnet…

Via: Giphy

Via: Giphy

Du har drömt om din bröllopsdag sedan barnsben och har planerat allt in i minsta detalj. Men även om du drömmer om ett stort och pampigt bröllop så borde du hålla låg profil – för tillfället i alla fall.

 13. …precis som ditt enorma bebissug

Via: Giphy

Via: Giphy

Att du drömmer om en lika stor familj som Octomom tryckt ut är heller inget som du borde ventilera speciellt tidigt.

14. Gå inte till ett ställe med hög ljudnivå

Via: Giphy

Via: Giphy

En öl ute? Visst. Men välj ett ställe med lagom ljudnivå, där ni kan prata utan att sitta och gapa i varandras ansikten.

15. Ställ relevanta frågor

Via: Giphy

Via: Giphy

“Vad kan du bli bättre på?” “Var ser du dig själv om tio år?” “Vilka är dina styrkor?” Det är en dejt, inte en jobbintervju…

16. Verka inte desperat

Via: Giphy

Via: Giphy

Anledningen till att ni båda träffas är just för att ingen av er vill vara ensam, men gå inte till överdrift i din iver. Ingen vill dejta någon som verkar vara desperat.

17. Allt handlar inte om dig

Via: Giphy

Via: Giphy

Lägg ditt fokus på personen som du är på dejt med. Det kanske låter självklart när du läser det här, men frågan är hur du beter dig när det väl är dags för att träffas. Man behöver inte bara prata om sig själv!

18. Tänk på bordsskicket

Via: Giphy

Via: Giphy

Ska ni ut och äta? Välj en maträtt där det inte finns någon risk för att kladda ner sig. Intorkad kebabsås, salsa eller bolognese i hela fejjan är inte så charmigt.

19. Vissa saker bör vara osagda

Via: Giphy

Via: Giphy

“Jag kallades för ångvälten när jag var ung!” “Upplever du också att det kan klia i skrevet när du är nyrakad där nere?” och “Jag brukar fisa mig själv på handen när jag är hemma själv för att se hur det luktar…” Nej. Alltså… Varför måste du ens ta upp det? Vill du att hen ska fly från er dejt?

20. Bara andas, allt kommer att lösa sig

Via: Giphy.com

Via: Giphy

Nu har du lyckats ta dig igenom hela listan och känner dig mer peppad än någonsin för att ge dig ut i dejtingdjungeln. Trots panikångesten så kommer din drömprins- eller prinsessa stå där framför dig inom kort och allt kommer att bli helt fantastiskt till slut.

Lycka till!

Via: Giphy

Via: Giphy

Har du fler tips? Hit us i kommentarsfältet!

SENASTE NYTT!