Hanna Bodelson dissar Farmen-Alex – därför vill hon inte dejta honom

Hanna Bodelson dissar Farmen-Alex
Samarbete med Lidl

Hanna Bodelson är näst ut att dejta i Hänt och Lidls serie Hungrig på kärlek.
En av männen som vill dejta henne är Farmen-Alexander Segerström – nu avslöjar Hanna varför hon inte känner detsamma.
– Jätteskönt att jag slapp träffa honom, säger hon till Hänt.
18:01

Efter reklamen: Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(18:01)

Slå på ljud

Hanna Bodelson, 24, har kommit att bli en väl uppskattad profil genom sin medverkade i Paradise hotel. Idag har hon nästan 50 000 följare på sociala medier och uppdaterar flitigt om sitt liv. För Hannas del är det främst studierna som tar upp hennes tid idag, då hon numera är student. Det är däremot dags för nya äventyr när Hanna söker kärleken i Hänt och Lidls dejtingserie Hungrig på kärlek.

I programmet säger Hanna att hon söker en stabil man som är trygg i sig själv och redo för en långvarig relation. Anledningen till att hon är singel menar hon beror på att hon kräsen personlighetsmässigt.

Theos sorg efter mamma Pernillas beteende

Väljer och vrakar bland dejt-kanditaterna

När Hanna sedan får välja mellan de tre kundkorgarna som dejt-kanditaterna har plockat ihop visar det sig vara musikproducenten Iliass Khiari, 24, som fångat hennes intresse.

– I början var det lite stelt för vi inte visste vad vi skulle prata om men sen blev det helt plötsligt att vi började prata om djupare saker. Vi förstod varandra och tänkte samma så det var bra stämning, säger Iliass till Hänt om dejten.

Men det finns även två andra killar hade hoppats på att få äta middag med Hanna. Chidiegwu Chidi, 27, ville bjuda på den afrikanska maträtten Jollof men kyckling och ris var precis vad Hanna bestämt sig för att akta sig för. Detta kopplar hon nämligen med träningsgalna män.

Bland de dejtingsugna killarna hittar vi även Alexander Segerström, 30, som nyligen setts i den senaste säsongen av Farmen. För honom är det tydligt varför han är singel.

– Anledningen tror jag är för att jag har lite för mycket alternativ att välja mellan, säger Alexander i Hungrig på kärlek.

Vidare får Alexander frågan om varför Hanna borde välja en dejt med honom.

– Ett, vill du ha kul? Ja, det vill de flesta. Ett, vill du träffa någon som ser bra ut? Alla kanske inte vill det men i många fall så vill man göra det. Och så gillar man kanske god mat? Det är som ett upplevelsepaket. Det är bra käk, något härligt att kolla på och vi kommer ha roligt, säger Alexander.

Därför vill Hanna inte dejta Farmen-Alexander

Men det blir som sagt inte Alexanders korg som Hanna väljer. Något som hon idag visar sig vara glad över. För Hänt berättar nu Hanna om tankarna kring att Farmen-profilen stod bakom en av varukorgarna.

Farmen-killen. Jätteskönt att jag slapp träffa honom. För jag vill inte ha en tv-kille, det är min mardröm. Jag vill ha någon som inte håller på med tv och sånt, säger Hanna.

FOTO: Hänt

SENASTE NYTT!