Artikeln innehåller reklamlänkar

Kourtney Kardashians ilska – efter Scott Disicks bebisbesked med 19-åriga Sofia Richie

Scott Disick och hans unga flickvän Sofia Richie planerar tillökning, till Kourtney Kardashians stora missnöje.

Realitystjärnan Scott Disick, 34, är redan pappa till barnen Mason, 8, Penelope, 5, och Reign, 3, som han har ihop med exet Kourtney Kardashian, 39. Men det räcker inte. Nu ryktas stjärnan försöka övertala sin tonåriga flickvän Sofia Richie, 19, att skaffa barn med honom. Scott sägs vara upp över öronen förälskad i Sofia, men det finns ytterligare en anledning till att han vill göra henne till mamma.

– Han älskar sitt glamourösa lyxliv och han vill ha ett barn med Sofia för att kunna säkerställa att han får behålla sin livsstil, säger en källa till sajten Hollywood Life.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Scott Disick blev känd för den breda massan genom sin medverkan i realityserien Familjen Kardashian när han fortfarande var tillsammans med Kourtney Kardashian. Trots att han fortfarande har en stor roll i serien minskar hans involvering i Kardashian-familjen nu när han och Kourt inte längre är ett par. En minskad roll i serien innebär också ett minskat bankkonto.

– Han är orolig att han gradvis kommer att glömmas bort. Han kommer göra allt han kan för att få behålla den livsstil han har blivit van vid, säger källan.

Och nog kan Sofia Richie vara lösningen på Scott Disicks problem. Som dotter till den legendariske sångaren Lionel Richie, 68, är hon också arvtagerska till hans miljardimperium. Ett barn ligger också helt i planerna för seriens skapare, momagern Kris Jenner, 62. Nyligen avslöjades det att Sofia Richie ryktas medverka i nästa säsong av realityserien, och det var givetvis Kris som var hjärnan bakom beslutet.

– Kris vill inget annat än att de två ska gifta sig och få barn eftersom hon vet att Familjen Kardashian-fansen skulle gå bananas över det. Scott och Sofia är heta just nu och Kris vill få ut så mycket som möjligt av det, säger en källa till sajten Radar Online.

Att Scott Disick ska spela in en realityserie ihop med både sitt ex och sin nya flickvän bäddar för en hel del drama, och Kourtney Kardashian sägs inte vara glad över Sofia Richies medverkan – eller bebisplanerna!

– Som de flesta andra tycker hon fortfarande att Sofia är alldeles för ung för Scott, säger en källa i tidningen People.

Å andra sidan är Kourtneys lillasyster Kylie Jenner nybliven mamma och bara ett år äldre än Sofia, och det går ju finfint för henne!

FRÅN FÖRSTASIDAN