LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Så tystade Kris Jenner otrohetsskandalen med Todd Waterman

15 maj, 2021 
AvErika Svensson
Kris Jenners otrohetsskandal

Kris Jenner har tidigare erkänt att hon var otrogen under äktenskapet med Robert Kardashian.
Men varför har fansen aldrig fått höra Todd Watermans version av vad som egentligen hände?
Hänt har svaret!

Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realitystjärnan Kris Jenner, 65, har tidigare erkänt att hon och den före detta fotbollsspelaren Todd Waterman, 56, hade en het affär vid sidan om hennes äktenskap med stjärnadvokaten Robert Kardashian.

– Jag är inte stolt över det. Det jag ångrar mest i livet är att jag lät äktenskapet fallera, har hon tidigare sagt i tv-showen Objectified.

Enligt nöjessajten Radar Online har Kris fått älskaren att skriva under ett kontrakt som förbjuder honom från att prata om relationen i offentligheten, och skulle han bryta mot förbudet kommer det kosta honom miljontals dollar.

Todd Waterman får inte nämna Kris Jenners namn

Enligt Cathy Griffin och Dylan Howard, författare till den kommande boken Dirty sexy money: The Unauthorized biography of Kris Jenner, förbjuds Todd Waterman att ens namna Kris Jenners namn.

Todd var 23 år gammal när han inledde en hemlig relation med då 34-åriga Kris, år 1989. Han bekräftade romansen efter att Kris skrivit om den i sin självbiografi, men då gett honom pseudonymen ”Ryan”. Men som den problemlösare hon är såg Kris snabbt till att själv bli den som höll i tyglarna genom att låta sin före detta älskare medverka i ett avsnitt av Familjen Kardashian.

Annons

Iscensatte spontana mötet i Familjen Kardashian

I serien ser det ut som att Todd och Kris av misstag råkar springa in i varandra på en tennisplan, men sanningen är, enligt författarna, att hela mötet var iscensatt. Todd Waterman ska ha fått generöst betalt för sin medverkan, men därefter ska Kris Jenner ha tvingat honom att skriva under tystnadskontraktet.

– Kris spelade på hans känslor genom att börja gråta och säga att han behövde skriva under kontraktet så att hon kunde skydda allt hon jobbat så hårt för. Han kommer aldrig kunna skriva en självbiografi. Det har visar bara hur hänsynslös Kris är, säger Cathy Griffintill Radar Online.

FOTO: NIPI

Annons