Artikeln innehåller reklamlänkar

Kris Jenners förvandling chockar fansen: ”Ser exakt ut som dottern!”

Kris Jenner ser precis ut som Kim Kardashian i sin nya frisyr.

Familjen Kardashians överhuvud, Kris Jenner, har fått sina fans att tappa hakan med sin nya look. På ett nytaget fotografi ser hon nämligen exakt ut som en av sina döttrar.

Kris Jenner, 63, förmår alltid skapa uppmärksamhet oavsett vad hon tar sig för. Nu har familjen Kardashians överhuvud lyckats igen – genom att förvandla sig till en kopia av sin dotter, Kim Kardashian, 38.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

De flesta familjemedlemmar i Kardashian-klanen är kända för att då och då drastiskt förändra sitt utseende. Framför allt är det Kim Kardashian, Kendall Jenner, 23, och Kylie Jenner, 21, som allt som oftast ändrar hårfärg och frisyr, något fansen ofta har åsikter om.

Det här gången är det dock mamma Kris som får fansen att tappa hakan. Det var häromdagen som hårstylisten Andrew Fitzsimons la upp en bild på Kris Jenner på sitt Instagramkonto.

Någonting nytt. Lite 60-talsvibbar för den vackra Kris Jenner idag“, lyder texten till bilden.

På bilden är Kris Jenner iklädd en vit, transparent polotröja och är sminkad med sotiga ögon. Det mest iögonfallande är dock den nya frisyren. Hon har fått en lång lugg och resterande hår är uppsatt i en slarvig knut på huvudet. Färgen är också något ljusare än vanligt i klädsamma slingor.

”Är det inte Kim?”

I och med att Kris Jenner vanligtvis har en kort frisyr är det sannolikt att den nya kalufsen mest består av löshår. I vilket fall som helst fylls kommentarsfältet av kommentarer från människor som älskar Kris Jenners nya look. Framförallt häpnar följarna över hur lik hon har blivit dottern Kim Kardashian.

Är du säker på att det här inte är Kim?” frågar en person.

Naturligtvis är hon och Kim lika varandra … Mor och dotter! Jag gillar inte hur de säger att hon ser ut som Kim, det borde vara tvärtom. Kim är otroligt lik sin mamma Kris. De är båda verkligen vackra“, skriver en annan.

Sådär ja, folk! Det är exakt så Kim kommer att se ut när hon blir gammal“, skriver en tredje.

Se den uppmärksammade bilden här!

Kris Jenner i kort hår – som vi är vana att se henne.

Kris Jenner ser ut som sin dotter Kim Kardashian med sin nya frisyr.

Och visst är Kim Kardashian lik sin mamma Kris Jenner?

Det finns även en viss likhet mellan Kris Jenner och dottern Kendall Jenner.

LÄS MER: Därför saknas Kendall och Kris Jenner på familjens julkort

LÄS MER: Kris Jenners exklusiva present till Mason, 9 – för 27 000 kronor

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!