Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Khloé Kardashian bryter tystnaden om Catilyn Jenners flickvän

20 maj, 2019 
Khloé Kardashians ord om Caitlyn Jenners flickvän Sophia
Caitlyn Jenner skilde sig från Kris Jenner för fyra år sedan. Sedan dess har hon träffat kärleken på nytt i Sophia Hutchins – nu bryter exhustruns dotter Khloé Kardashian tystnaden om Caitlyns relation med den betydligt yngre flickvännen.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Det var snart ett år sedan Caitlyn Jenner, 69, bekräftade att hon och 23-åriga Sophia Hutchins är ett par.

– Vi är väldigt nära. Vi gör väldigt mycket tillsammans. Vi är typ oskiljaktiga. Vi är de bästa vännerna man kan tänka sig, sa Caitlyn Jenner till Variety vid tillfället.

Sedan dess har det ryktats om att paret har planer på att gifta sig samt skaffa barn ihop. Caitlyn Jenner har sedan tidigare barnen Kylie Jenner, 21, Kendall Jenner, 23, Brody Jenner, 35, Brandon Jenner, 37, Cassandra Marino, 38, samt Burt Jenner, 40.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Då Caitlyn tidigare var gift med Kris Jenner, 63, är hon även bonusförälder till Kardashian-systrarna. Efter att Caitlyn och Kris skilde sig 2015 har Caitlyns relation till Kim Kardashian, 38, Khloé Kardashian, 34, Kourtney Kardashian, 40 och Rob Kardashian, 32, varit kylig – men nu verkar det som att familjen går mot bättre tider.

Annons

Khloé Kardashian ord om Caitlyn Jenners flickvän

I måndagens avsnitt av podcasten Divorce sucks! är Khloé Kardashian gäst. Under intervjun får hon frågan om Caitlyn Jenner dejtar någon just nu.

– Ja, hon dejtar en kvinna som också är en transperson. Hon är supergullig verkligen. Hon är yngre men hon har inte gjort någon något illa. Hon är jättegullig, säger Khloé i podden.

Keeping ut with the Kardashian-stjärnan passar även på att hylla sin mamma Kris Jenner och hur hon hanterade skilsmässan för fyra år sedan.

– Min mamma är en superkvinna. Det är någon som vi ser upp till när det kommer till hur man är en bra förälder efter en separation samt hur man hanterar en skilsmässa. Jag minns att de första månaderna var traumatiska och att hennes känslor var väldigt starka men det fanns också kärlek där, säger Khloé Kardashian.

Hon försätter med att berätta om hur hennes relation till Caitlyn Jenner ser ut idag.

– Jag träffade Caitlyn nyligen. Det är bra mellan oss. Vi har kommit en lång bit på vägen. Det var kämpigt för oss alla, säger hon och fortsätter sedan:

– Jag tror att vi alla nu är på en bättre plats i livet och att vi bara vill att alla ska vara den man är.

FOTO: Jordan Strauss / INVISION / TT

Annons