Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Caitlyn Jenners lycka över nya familjemedlemmen

18 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Caitlyn Jenners bebislycka
Nyligen delade Caitlyn Jenner med sig av det nya tillskottet i familjen Jenner på sin Instagram.
Annons

Kris Jenner, 63, var förbluffad när maken och tidigare OS-medaljören Bruce Jenner, 69, plötsligt ville avsluta deras 23 år långa äktenskap. Det blev stora rubriker när hon i samma veva kom ut som transkvinna och lämnade namnet Bruce bakom sig för att istället heta Caitlyn.

2017 släppte hon boken The Secrets of My Life, där Caitlyn skriver om att komma ut som transkvinna efter långa perioder av rädsla och depression. Hon skriver också om att hon alltid haft svårt med sin könsidentitet och att hon slåss med hur hon ska definiera sig själv.

“Tänk dig att förneka din kärna och själ. Lägg sedan till de mest omöjliga förväntningarna som människor har för dig eftersom du är personifieringen av den amerikanska manliga idrotten.”, skriver Caitlyn i boken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Caitlyn riktar också mycket kritik mot ex-frun Kris i boken och därav skadades relationen extremt mycket med familjen Kardashian efter boksläppet. Men i december, ungefär två år efter boken kom ut, så verkar det som att en försoning är på gång.

Annons

Återföreningen med familjen Kardashian

Sajten Radar Online rapporterar att relationen med Kris döttrar Kim Kardashian, 38, Khloe Kardashian, 34, och Kourtney Kardashian, 39, är på bättringsvägen. Enligt uppgifter till sajten vill Caitlyn aldrig mer göra något för att äventyra relationen med familjen någonsin igen.

Caitlyn ska ha försökt att bevisa för Kardashian-systrarna att hon är uppriktigt ledsen för det hon gjorde. Hon trodde aldrig att boken skulle leda till att hon skulle förlora dem.

– Kim och Caitlyn pratar igen och messar varandra. Hon är så tacksam över att ha sin familj tillbaka och att Kim tillåter henne att vara en del av sina barnbarns liv, berättar en källa för Radar Online i december.

Och visst verkar saker vara mycket bättre i familjen – Caitlyn och hennes flickvän Sophia Hutchins, 22, var till och med inbjudna till att fira jul tillsammans med hela Kardashian-klanen.

”Så glad över att vara med familjen igårkväll! Åh gosse! Kim och Kanye vet hur man gör ett vinterparadis! Så härligt att träffa alla och fira en sådan speciell tid på året tillsammans med er alla! Älskar er alla! Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kris Jenner ”, skrev Caitlyn i ett inlägg på sin Instagram.

Annons

Caitlyn Jenner har blivit farmor igen

Nu har Caitlyns familjelycka blivit ännu större – hon blev nämligen farmor igen. Det är sonen Burt Jenner, 40, som har blivit pappa för första gången.

Radar Online skriver att barnbarnet föddes den 9 februari och på sitt Instagramkonto har Caitlyn delat med sig av en bild på henne tillsammans med nyfödda William Behr.

”Välkommen till världen William Behr Jenner. Grattis till Burton Jenner och Valerie Pitalo!! Älskar er”, skriver Caitlyn till bilden som svämmar över med gratulationer från följarna.

Lilla William är faktiskt döpt efter Caitlyn Jenner, som föddes just med namnet William, och inte Bruce.

Men detta är knappast första gången som Caitlyn får ett barnbarn. Hon har också barnbarnet Stormi, 1, genom Kylie Jenner, treåriga Eva, genom Brandon Jenner samt Fransesca, 10, och Isabella, 7, genom dottern Cassandra Marino.

Så härligt med bebislycka tycker vi på Hänt!

FOTO: TT/Instagram

Annons