Artikeln innehåller reklamlänkar

Kendall Jenner bryter tystnaden om Kylies gravidrykte

Kendall Jenner kommenterar Kylie Jenners gravidrykte

Är Kylie och Travis redan redo för barn nummer två? Paret njuter i alla fall av att försöka, om man ska tro systern Kendall Jenner.

Familjen Kardashian-stjärnan Kylie Jenner, 21, och rapparen Travis Scott, 26, välkomnade dottern Stormi i februari förra året och nu tror fansen att bebislyckan är på gång igen. Kylie la nämligen nyligen upp en kärleksfull bild av henne och Travis på Instagram där hon skrev ”baby #2?”

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

En källa har tidigare berättat för sajten People att det bara är en tidsfråga innan de blir gravida igen.

– De vill ha ett till barn. Travis har anpassat sitt arbetsschema så att han kan tillbringa så mycket tid som möjligt med Kylie och Stormi. Det kommer definitivt komma ett till barn förr eller senare, berättar uppgiftslämnaren för People och fortsätter:

– Kylie vill ha en stor familj. Travis gör vad som helst för Kylie och Stormi.

I januari frågade ett fan rakt ut på Twitter om Kylie är gravid igen, varpå realitystjärnan svarade:

”Neeeeej, lol”, skrev Kylie och dementerade därmed ryktena.

Kendall Jenner kommenterar gravidryktet

Kylies syster, Kendall Jenner, 23,  gästade nyligen det amerikanska tv-programmet Ellen DeGeneres Show. Under sin medverkan spekulerade hon över huruvida systern har bebisplaner eller inte.

– Hon är inte gravid, jag tror hon tänker typ: ”Vi är snygga, vi är kära och bebis nummer två kanske kommer hända”. De övar, är det så man säger?

Kylie har även synts med en stor diamantring på DET fingret samt kallat Travis för sin ”Esposo”, vilket är det spanska ordet för make, på Instagram. Många fans trodde att Travis skulle passa på att fria till Kylie under mellanakten på Superbowl, men han verkar ha fegat ur.

– Om han friade så har hon inte berättat det för familjen ännu. Jag tror inte att det har hänt, sa Kendall till programledaren Ellen DeGeneres.

LÄS MER: Fansens förvåning efter Travis förlovningsbeslut med Kylie

LÄS MER: Kylie Jenner bryter tystnaden – efter gravidryktet

FOTO: SWAN GALLET/TT

SENASTE NYTT!