LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansens förvåning efter Travis förlovningsbeslut med Kylie

04 feb, 2019 
Travis Scott och Kylie Jenner
Kylie Jenners fans hoppas innerligt att hon och pojkvännen Travis Scott ska förlova sig. Efter helgens Super bowl är besvikelsen därför stor.
Annons

Tv-profilen Kylie Jenner, 21, och rapparen Travis Scott, 26, blev föräldrar för första gången för snart ett år sedan. Paret chockade sina fans när de berättade om deras nyfödda dotter Stormi, eftersom de hållit graviditeten hemlig.

Enligt flera källor vill Kylie ha många barn i framtiden och vid flera tillfällen har det spridits rykten om att paret väntar bebis nummer två. Tidigare i januari skrev Kylie en tweet som fick fansen att tro att hon skulle avslöja den andra graviditeten:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag har något väldigt spännande som jag snart får dela med er! Jag har jobbat med det här ett tag och kan inte vänta med att dela mitt nya projekt”, skrev Kylie på Twitter.

När en person ställe frågan som var på allas läppar var 21-åringen snabb med att ge svar på tal:

”Neeeeej, lol”, skrev hon och dementerade därmed gravidryktena.

Fansen hoppas på förlovning

Kylies hängivna fans har nu lämnat barndrömmarna för ett tag och fokuserar nu i stället på att de vill att hon och pojkvännen Travis förlovar sig. Detta blev uppenbart efter att paret medverkade under helgens Super Bowl – och Travis valde att inte gick ner på knä.

”Jag var så pepp på att Travis skulle fria”, skriver en besviken person på Twitter enligt Mirror.

”Jag kan inte fatta att jag kollade hela matchen och inte ens fick se ett frieri”, skriver en annan.

Dagarna innan matchen började det cirkulera rykten om att Travis skulle fria under sitt framträdande. Men det verkar alltså som att det kommer dröja innan bröllopsklockorna ringer.

FOTO: Anthony Behar/TT, Amy Sussman/TT

Annons