LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Travis Scott

Travis Scott är en amerikansk rappare, sångare, låtskrivare och producent född 1992. Han fick sitt genombrott med mixtapen "Days Before Rodeo" 2014 och har sedan dess släppt flera framgångsrika album, inklusive "Rodeo", "Astroworld" och "Jackboys". Travis har arbetat med artister som Kanye West, Rihanna och Drake och har vunnit flera priser för sin musik. Han är också känd för sina hög energiska liveframträdanden och sin innovativa stil. Under ett liveframträdande i november 2021 skapades en publikhavs-tomult där totalt tio personer omkom och många fler skadades. Travis Scott har meddelat att han inte förstod allvaret i situationen under konsertens gång men har efteråt gått ut och ... för alla inblandade. Travis Scott har haft en av-och-på relation med stjärninfluencern Kylie Jenner och exparet har två barn tillsammans – Stormi och Aire. Läs allt om Travis Scott här!
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons