TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Travis Scott bryter tystnaden efter uppbrottet från Kylie Jenner

06 okt, 2019 
AvStina Dahlgren
Travis Scott om otroheten mot Kylie Jenner
Kylie Jenner och Travis Scott har gjort slut.
Nu besvarar artisten ryktena om att en påstådd otrohet skulle varit anledningen bakom separationen.
– Det påverkar en verkligen, skriver rapparen.
Annons
Kylie Jenner och Travis Scott tar en paus i förhållandetBrand logo
Kylie Jenner och Travis Scott tar en paus i förhållandet

Realitystjärnan från tv-programmet Familjen Kardashian Kylie Jenner, 22, och rapstjärnan Travis Scott, 28, blev tillsammans under 2017. Det dröjde inte länge innan Kylie blev gravid och i februari 2018 föddes parets gemensamma dotter Stormi Webster.

För några veckor sedan la Kylie upp en bild på Instagram föreställandes sig själv. Bilden är tagen i hennes enorma garderob och texten under löd ”Ain’t a game, boy”, följt av fyra svarta hjärtan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det var inte den tvetydiga bildtexten som fick några av Kylie Jenners 146 miljoner följare att höja på ögonbrynen. Kylie hade tidigare haft ett inramat fotografi på sig själv och Travis Scott hängande på väggen i garderoben – ett fotografi som nu var spårlöst borta.

Detaljen gjorde att många spekulerade i om det var slut mellan paret, och tidigare i veckan bekräftade Kylie uppbrottet.

”Travis och jag är på god fot med varandra och vårt huvudfokus nu är Stormi. Vår vänskap och vår dotter är det jag prioriterar.” skrev hon på sin Twitter.

Annons

Travis Scotts ord efter otrohetsryktet

Tidigare i år anklagade Kylie Jenner rapparen för att ha varit otrogen, något han då nekade till. Därför tror många nu att just otrohet var anledningen till att det tog slut. Nyligen bemötte Travis otrohetsryktet och röt ifrån ordentligt på sin Instagram story, rapporterar sajten Entertainment tonight.

”Det påverkar en verkligen när man ser falska saker som sägs om en. Ännu en gång så stämmer inte dessa rykten om att jag skulle ha varit otrogen. Jag fokuserar på mitt liv, musiken, och familjen just nu. Det är sanningen”

Enligt källor till den amerikanska sajten TMZ ska uppbrottet ha berott på att de två hade olika visioner för hur de ville att familjelivet skulle fungera. Kylie vill leva ett vanligt familjeliv på hemmaplan med dottern Stormi, medan Travis ville satsa på sin musik och turnera runt i hela världen.

FOTO: TT

Annons