TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter uppbrottet: Här återförenas Travis Scott och Kylie Jenner

18 okt, 2019 
Nu har de återförenats för första gången sedan uppbrottet.
Enligt bilder på sociala medier besökte Travis Scott och Kylie Jenner samma höstmarknad – tillsammans med dottern Stormi.
Annons
Därför stoppas bröllopet mellan Kylie Jenner och Travis ScottBrand logo
Därför stoppas bröllopet mellan Kylie Jenner och Travis Scott

Realitystjärnan från tv-programmet Familjen Kardashian Kylie Jenner, 22, och rapstjärnan Travis Scott, 28, blev tillsammans under 2017. Det dröjde inte länge innan Kylie blev gravid och i februari 2018 föddes parets gemensamma dotter Stormi Webster.

Men tidigare i oktober blev det offentligt att paret valt att gå skilda vägar. Kylie Jenner bekräftade uppbrottet på sin Twitter.

”Travis och jag är på god fot med varandra och vårt huvudfokus nu är Stormi. Vår vänskap och vår dotter är det jag prioriterar.” skrev hon då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har de setts offentligt tillsammans för första gången sedan uppbrottet. Ihop med dottern besökte de en farm med pumpor. Travis Scott uppdaterade sin Instagram under besöket på farmen med bilder som visade en glad och lekandes Stormi.

Likaså Kylie Jenner postade storys på sin Instagram.

”Låt festligheterna starta”, skriva hon när hon filmar runt på farmen.

Ingen bild tillsammans

På bilderna syns även Kylies syskonbarn True Thompson, 1, och Dream Kardashian, 2. De finns inga bilder på Travis Scott och Kylie Jenner tillsammans, men då de postade bilder från samma plats samtidigt på Instagram går det lätt att räkna ut att de var där tillsammans.

Annons

Detta är inte första gången de är på farmen tillsammans. I oktober för ett år sedan firade de Halloween tillsammans på samma höstevent som de nu alltså återigen besökte.

Efter uppbrottet har Kylie Jenner och Travis Scott gjort det tydligt till fans och media att deras dotter är i huvudfokus. De ska ha delad vårdnad om henne och de vill se till att deras relation blir så bra som möjligt för dotterns skull.

Förra veckan berättade Travis Scott om känslorna kring sin papparoll för tidningen GQ Germany.

– Att vara pappa är det mest häftiga som någonsin hänt mig. På riktigt, sa han då.

FOTO: Instagram, TT

Annons