TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Därför stoppas Kylie Jenners och Travis Scotts bröllop

19 aug, 2019 
AvStina Dahlgren
Det blev aldrig något bröllop mellan Kylie Jenner och Travis Scott. Nu avslöjar sajten Hollywood life varför kyrkklockorna inte kommer ringa än på ett tag för it-paret.
Annons
Därför stoppas bröllopet mellan Kylie Jenner och Travis ScottBrand logo
Därför stoppas bröllopet mellan Kylie Jenner och Travis Scott

När realitystjärnan Kylie Jenner nyligen fyllde 22 flög hon ner familjen till en lyxweekend i Italien. När hon och pojkvännen Travis Scott, 28, gick ombord på privatplanen som skulle ta dem till födelsedagsfirandet syntes en vit långklänning bland packningen.

Det tog fart på ryktet om att paret nu skulle gifta sig. Kylie Jenner och Travis Scott har varit ett par i över två år och har tillsammans dottern Stormi, 1.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Kylie Jenner och Stormi Webster
Kylie Jenner med dottern Stormi Webster.

Redan förra året trodde fansen att paret hade gift sig då Kylie Jenner i en video på Instagram kallade Travis Scott för sin make. Det visade sig senare att inget hemligt bröllop hade ägt rum.

Firade Kylie Jenners födelsedag på lyxbåt i Italien

Inte heller denna gång verkar ryktena stämma. Enligt Hollywood life var den vita långklänningen endast en festklänning för att fira födelsedagen.

Annons

– Kylie Jenner och Travis Scott har fortfarande inga planer på att gifta sig, säger en källa till sajten.

Istället njöt paret av att umgås med sin dotter och övriga familjemedlemmar på en lyxbåt värd 2,5 miljarder kronor.

Kylie Jenners båt
Kylie Jenner firade sin födelsedag på denna lyxbåt!

Något prat om bröllop eller förlovning fanns inte på kartan.

– Hon njöt verkligen av resan med familjen och tänkte inte på något bröllop. Hon vet att hon fortfarande är ung och att hon fortfarande vill ha ett till barn och att hon inte måste vara gift för att skaffa det. En bebis kommer absolut i första hand, säger källan och fortsätter:

– De är båda på det klara med att de är seriösa med varandra och att de är väldigt lyckliga med vad de har och hur saker och ting är mellan dem.

Höll graviditeten hemlig

Anledningen till de många bröllopsspekulationerna är att fansen tror att även det kommer att hållas hemligt. När Kylie Jenner väntade dottern Stormi lyckades hon nämligen hålla hela graviditeten hemlig.

Om det även blir ett hemligt bröllop är oklart, men något vi alltså kan vara säkra på är att det först blir ett andra barn för paret.

FOTO: TT

Annons