TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kylie Jenner om kroppsförändringen efter graviditeten

15 okt, 2019 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Kylie Jenner bryter tystnaden om sin hemliga graviditet – och svarar ärligt på fansen frågor om hur hennes kropp förändrats.
”Så snart jag hade accepterat förändringen kom mitt självförtroende tillbaka. Det tar bara tid”, skriver 22-åringen i ett ärligt svar.
Annons
Kylie Jenner och Travis Scott tar en paus i förhållandetBrand logo
Kylie Jenner och Travis Scott tar en paus i förhållandet

Realitystjärnan Kylie Jenner, 22, lyckades för två år sedan hålla en nio månader graviditet hemlig. Kort efter att hon träffade artisten Travis Scott, 28, blev hon gravid, och det var först i början av februari 2018 som Kylie chockade fansen med en video som visade gravidmagen – och den då nyfödda dottern Stormi.

Under de nio månaderna Stormi växte i hennes mage publicerade inte Kylie en enda bild som visade förändringen och hon höll sig undan rampljuset med stor list.

Kylie Jenners ord om graviditeten

Frågorna kring den tiden är många och häromdagen valde Kylie Jenner att svara på fansens frågor angående graviditeten. Enligt sajten Female first ska hon ha fått frågan om hon fått några bristningar – och om de försvunnit.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”På mina bröst, rumpa och lår! Jag har inte blivit av med dem. Jag har bara accepterat dem som en liten gåva från Stormi”, skriver Kylie Jenner.

En annan följare undrade hur Kylie Jenners kropp förändrats av graviditeten. Något 22-åringen svarade ärligt på:

Annons

”Jag kom tillbaka väldigt snabbt men den var inte som förr och det är den fortfarande inte! Så snart jag hade accepterat förändringen kom mitt självförtroende tillbaka. Det tar bara tid”, skriver Kylie.

Därför tog det slut mellan Kylie Jenner och Travis Scott

Häromveckan tog relationen mellan Kylie Jenner och Travis Scott slut efter att de varit ett par i drygt två år. Det har förekommit många rykten och spekulationer kring att otrohet ska ha varit orsaken till att de gjort slut, men det är något som båda parter förnekar.

”Travis och jag är på god fot med varandra och vårt huvudfokus nu är Stormi. Vår vänskap och vår dotter är det jag prioriterar.” skriver Kylie Jenner om uppbrottet på sin Twitter.

Istället ska deras olika livsstilar vara en stor orsak till beslutet. Kylie Jenners fokus ligger på hennes oerhört framgångsrika företag och dottern Stormi – vilket resulterar i att hon oftast somnar tidigt på kvällen. Samtidigt som Travis tillbringar den mesta av tiden i inspelningsstudion tills sent på nätterna. Två liv som är svåra att pussla ihop.

FOTO: TT

Annons