Artikeln innehåller reklamlänkar

Kylie Jenners första ord om uppbrottet från Travis Scott

Så är Kylie Jenner och Travis Scotts relation efter uppbrottet

Rykten har cirkulerat ett bra tag nu om vad som händer mellan Kylie Jenner och Travis Scott.
Nu kommenterar Kylie uppbrottet för första gången.

När Kylie Jenner, 22, och Travis Scott, 28, började dejta gick det snabbt och som Kylie själv sa i Youtube-klippet när hon avslöjade att hon var gravid: ”Next thing I knew, I was pregnant”. I februari 2018 föddes deras dotter Stormi Webster.

Efter det har allt verkat bra med den lilla familjen. Kylies 22:a födelsedag firades frikostigt på en lyxyacht i Italien i augusti i år. Travis gav henne bland annat ett specialdesignat halsband av rosa och glittriga diamanter, i form av läpploggan för hennes sminkföretag Kylie cosmetics.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

För bara några veckor sedan poserade paret tillsammans för Playboy och bilderna blev både hyllade och ratade av deras fans. Men nu verkar alltså kärlekssagan ha nått sitt slut – åtminstone tillfälligt. Enligt källor till bland annat E! har paret nu separerat, dock ska de bara vara tillfälligt.

– Kylie och Travis har inte officiellt gjort slut, men de tillbringar tid isär. Det är inget permanent uppbrott. De har bråkat igen, men har ändå umgåtts den senaste månaden, säger källan.

Enligt källan till E! har de båda känt att det är bäst för dem att bo på separata adresser tills allt lugnar sig. Travis sägs bo i huset i Beverly Hills dit Kylie har kommit med Stormi så att han ska få träffa dottern.

Uppgiftslämnaren menar att paret bråkar om småsaker, samtidigt som Travis är stressad över att släppa ny musik, och rykten om att paret ska ha gjort slut har cirkulerat under en längre tid.

– De bråkar om onödiga småsaker, och Kylie kan vara väldigt skeptisk mot Travis. Travis har stressat kring att släppa ny musik, säger uppgiftslämnaren till den amerikanska sajten.

Kylie påstås ha träffat exet Tyga

Nu cirkulerar rykten på nätet om att Kylie Jenner träffat sitt ex Tyga efter en utekväll. Det var under tisdagsnatten som Kylie fångades på bild när hon lämnade en nattklubb i Los Angeles innan hon satte sig i en taxi som körde Kylie och hennes vänner till Tygas hotell Sunset Marquis Hotel, runt klockan två på natten.

Ett ögonvittne berättar att Kylie smög ut via en annan entré. Kort efter att Kylie lämnat hotellet så smet Tyga ut, skriver Daily Mail.

Kylie själv förnekar att hon träffade Tyga den aktuella kvällen.

”Internet gör allt 100 gånger mer dramatiskt än vad det verkligen är. Det var ingen sen nattlig dejt med Tyga. Du ser mig lämna två av mina kompisar i en studio där han råkade vara”, skriver Kylie på sin Twitter.

Samma timme postar hon ytterligare en tweet, som blir hennes första ord kring uppbrottet med Travis.

”Travis och jag är på god fot med varandra och vårt huvudfokus nu är Stormi. Vår vänskap och vår dotter är det jag prioriterar.”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!