TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Följarnas kritik mot Kylie Jenner efter detaljen i bilden

27 jul, 2019 
AvOla Brising
Kylie Jenner parkerat handikappsplats
Kylie Jenners romantiska bild med Travis får följarna att rasa. Hon skryter om att de har parkerat bilen i en handikappruta.
Annons

n" }"="" data-sheets-userformat="{" 2":513,"3":{"1":0},"12":0}"="">

Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Kylie Jenner, 21, från populära tv-serien Familjen Kardashian har varit tillsammans med rapparen Travis Scott, 28, som hon har dottern Stormi, 1, med, i drygt två år. Den 1 maj när Travis fyllde 28 år publicerade Kylie två bilder av dem tillsammans på Instagram.

”Att se dig utvecklas till den partner, vän, son och pappa som du är idag har varit så stort. Min bästis och make i ett. Jag älskar dig och jag är så stolt över dig. Stort grattis på födelsedagen”, skrev Kylie i inlägget.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I veckan la hon ut en romantisk bild av hur Travis står bakom henne och håller om henne. Till bilden skrev hon:

”Partners in crime 4 evaaa”

Uttrycket är svårt att översätta direkt till svenska, men betyder ungefär ”min parhäst för alltid” samtidigt som det även betyder ”min medbrottsling för alltid”.

Det är dock inget följarna egentligen bryr sig om, istället är det skylten bakom bilen flera har reagerat på. Där bilen står parkerad syns tydligt att de har parkerat olovligt på en handikappruta.

Annons

Inlägget har i skrivande stundat gillats av fler än 8 miljoner personer, men det verkar även vara många av Kylies följare som inte tycker att hennes tilltag är roligt alls.

”Varför parkerar du på en handikappruta när du inte är handikappad? De handikappade kanske verkligen behöver den1!!”. skriver en person.

Exempel på upprörda följare

En annan håller med:

”Ni borde skämmas för att parkera i en handikappruta. Antar att ni inte har en aning om hur det är att vara handikappad. Och detta kommer från en person som är handikappad.”

Ytterligare en upprörd följare skriver:

”Pengar, men ingen hyfs över huvud taget. Ni är inte bättre än någon annan. Pengar ska inte ge er särskilda privilegier. Gud ser er!”

Någon undrar även:

”Vad är det för fel på de här människorna?”

Det finns dessutom en hel del bitska dräpande kommentarer i stil med:

”Att vara dum i huvudet räknas inte som ett handikapp”.

Foto: TT

Annons