Nya avslöjandet om otrohetsskandalen mellan Jordyn och Tristan

25 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Kardashians nya avslöjande om otrohetsskandalen mellan Tristan Thompson och Jordyn Woods.
I det senaste avsnittet av Familjen Kardashian får tittarna ta del av ny information om otrohetsskandalen mellan Tristan Thompson och Jordyn Woods. Bland annat avslöjas ett samtal som vände allt upp och ner.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Ett år har gått sedan det blev känt att basketbollsspelaren Tristan Thompson, 28, varit otrogen mot realitystjärnan Khloé Kardashian, 34. Trots sveket valde Khloé att stanna vid hans sida, och bara dagar efter otrohetsskandalen föddes parets första gemensamma dotter, True.

För tre månader sedan blev det även känt att Tristan varit otrogen återigen, men den här gången med Khloés lillasyster Kylie Jenners bästa vän, Jordyn Woods. Den amerikanska sajten TMZ rapporterade då att Tristan ska ha setts mysa ihop med Jordyn på en fest.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För TMZ berättade folk som var på plats om vad de sett, och enligt dem ska Tristan och Joryn ha varit helt uppslukade av varandra. När informationen blev känd för Khloé, bröt hon upp med Tristan direkt.

Samtalet som förändrade allt

I det senaste avsnittet av Familjen Kardashian, får tittarna följa otrohetsdramat inifrån. De får också ta del av samtalet som förändrade allt. Det var familjevännen Larsa Pippin som berättade att en video läckt från festen där otrohetsskandalen ägde rum.

Annons

– Jag vet inte ens om jag ska berätta det här för dig, men hennes ben var liksom mellan hans ben, berättar hon för Khloé.

Efter samtalet bryter den hjärtekrossade Khloé Kardashian ihop i tårar.

– Jag har gått sönder av så många anledningar.

Senare skriker hon ”LÖGNARE!” i telefonen, med så mycket smärta och ilska i rösten och fortsätter:

– Jag är inte bara en tv-show.

Kylie Jenners ord om skandalen

Efter att otrohetsskandalen blev känd för familjen hade syskonens mamma Kris Jenner ett samtal med Kylie, som menade att deras bästis-relation aldrig kommer bli densamma. I Familjen Kardashian säger hon:

– Detta kommer att förändra er relation för alltid. Det här är som en skilsmässa för dig och Jordyn.

Och Kylie svarar:

– Hon är fucked up.

Senare i avsnittet sitter Kylie och Khloé vid frukostbordet, och Kylie försöker trösta sin hjärtekrossade syster.

– Bara kom ihåg att jag älskar dig, säger hon.

FOTO: TT

Annons